SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Stres ve Baskı Artıyor"

0
Güncellendi - 2017-02-23 20:36:20
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, takım olarak iyi çalıştıklarını kaydederek, “Sezon sonunda bu işi bitiren taraf olacağız” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve liderliklerini sürdürdüklerini ifade etti.

Ravcı, ligde bundan sonra kolay maç olmadığını kaydederek, “Bu hafta aslında ilginç bir maç oldu. Biliyorsunuz her hafta zorlu geçiyor. Ligin hangi takımıyla oynarsanız oynayın her maç zorlu geçiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bir an önce alt taraftan kurtulmak istiyorlar. Bu anlamda bu maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Bizde şampiyonluğa oynuyoruz. Güzel ve çekişmeli bir maç olacağını biliyorduk, düşündüğümüz gibi oldu” diye konuştu.

Haftayı karlı tamamladıklarını dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-0 öne geçtik. Maçın son dakikasında gol yedik, 1-1’i sağladılar. Ama hemen akabinde, bir dakika sonra gelen gol, bizim haftayı karlı kapatmamızı sağladı. Bundan dolayı son derece memnunuz.”

Ravcı, Denizlispor maçıyla liderliği aldıklarını ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları galibiyetle liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.

Haftaya lider girdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Ravcı, “Haftalar azaldıkça stres ve baskı artıyor. Ama sahip olduğumuz oyuncu grubu, bu stres ve baskıyı kaldırabilecek kapasitede oyuncular. Haftalar azalıyor bunun bilincindeyiz. Ama iyi çalışıyoruz, moral ve motivasyonumuz iyi. İnşallah sezon sonunda bu işi bitiren taraf olacağız. Çünkü oynayacağımız daha çok maç var. Rakiplerimizde bazen puan kaybediyorlar” şeklinde konuştu.

Ravcı, üst sıralardaki kopmanın bir türlü gerçekleşmediğine de dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Rakiplerimizin durumları bizleri ilgilendirmiyor. Bazen puan kaybedip, bazen galip gelebiliyorlar. Üstteki kopma bir türlü gerçekleşmiyor. Ama biz rakiplerin değil, kendi durumumuzla ilgileniyoruz. Her şey bizim sahada ne yapacağımıza bağlı. Biz maçlarımızı kazandığımız müddetçe hiçbir sıkıntı yok.”

Ligin 22’nci haftasında Altınordu ile karşılaşacaklarını hatırlatan Ravcı, iç saha mücadelesini İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynayacaklarını ifade etti.

Ravcı, kendilerine sahalarını açan Beşiktaş yönetimine teşekkür ederek, “Altınordu ile Beşiktaş’ın stadı Vodafone Arena’da karşılaşacağız. Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman ve yönetim kuruluna, Beşiktaş camiasına evlerini bizlere açtıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bu haftada ligin genç ve dinamik ekiplerinden bir tanesiyle oynayacağız. Hem bizim hem de onlar için iyi bir müsabaka olacak bunun yanında zorlu bir maç olacak. Hedefimiz 3 puan. Galibiyet için gideceğiz. İnşallah aldığımız liderliği de sezon sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız