SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Stres Yönetimi ve Zor İnsanlarla İletişim'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, belediye personeline "Stres Yönetimi ve Zor İnsanlarla İletişim" konulu hizmet içi eğitim verildi.

Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Kemal Sunal Dinleti Salonu'nda verilen seminere, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da katıldı.

Seminer öncesi bir konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Amacımız ekip olarak, belediye hizmetlerinin hangi kademesinde olursa olsun hizmeti daha kaliteli ve verimli hale getirmektir. Her zaman bunun gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda da hizmet içi eğitim seminerlerimizin ilkini başlatıyoruz. Burada hizmet içi eğitimle, zamanla değişen gelişimleri, daha kaliteli hizmetin nasıl verileceği ve halkla iç içe olan birimlerimizin bu süreci nasıl yöneteceği anlatılacak" dedi.

Çakır, vatandaşların Malatya genelinde her karşılaştıkları sorunda Malatya Belediyesi ile iletişim kurduğuna dikkat çekerek, "Eğitimler sayesinde çok şey kazanmış olacağız. Biz, Malatya halkına en güzel hizmeti sunmak istiyoruz. Bu nedenle de kutsal bir göreve talip olduk. Malatya'da vatandaşlarımız karşılaştıkları her sorunda Malatya Belediyesi ile irtibata geçiyorlar. Halkımızın karşılaştıkları bu sorunlara karşı görevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bu nedenle bu eğitimler sayesinde daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Customer Management Center (CMC) Malatya Yöneticisi Aydın Akkuş ise, yaptığı konuşmada, hizmet içi eğitimlerin önemine değinerek, "Her ne iş yaparsak yapalım, hayatımın her yerinde stres ortaya çıkıyor. Bizlerde bununla ilgili eğitimler veriyoruz. İnanıyorum ki, eğitimler tamamlandıktan sonra bir yerde karşı karşıya geleceğiz ve eminim ki, sizlerde büyük değişiklikler olacak" ifadesine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Customer Management Center (CMC) Eğitmenlerinden Taner Yüksel, "Stres Yönetimi ev Zor İnsanlarla İletişim" konusunda Malatya Belediyesi Personeline seminer verdi. Yüksel, "Eğitim farkındalıktır. Bunu günlük hayatımızda uyguladığınızda farklı olduğunuzu hissedeceksiniz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız