SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su 150 Metreden Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:09:06
Su 150 Metreden Çıktı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’nın Akçadağ ilçesi Karapınar köyünde yapılan sondaj çalışması neticesinde 150 metrede saniyede 6 litre su bulundu.
 
Karapınar köyünü ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşidoğru, Destek Hizmetler Müdürü Turan Örengül ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Hikmet Türkoğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, ''Su ve kanal hizmetlerimize bağlı ekipler burada sondaj çalışması yapıyor. Yapılan çalışma oldukça başarılı oldu. Karapınar köyü daha önceden açtığımız sondajdan çıkan su ihtiyacı karşılamamaktadır. Köyümüz dağınık bir yerleşim yerinde bulunmaktadır. Şehre çok yakın olduğu için yazın köyün bütün vatandaşları geri geliyor. Böyle olunca içme suyu sıkıntısı çekiliyor. Yaptığımız sondaj çalışması neticesinde 150 metre derinlikten saniyede 6 litre akan bir su bulundu. Bu su köyümüzün ihtiyacını karşılayacak bu su köylü vatandaşımıza hayırlı olsun diyorum" dedi.
 
Karapınar Köyü Muhtarı Mehmet Özdağlar ise, ''Köyümüzün içme suyu yetersizdi. İl Özel İdaresi’ne yaptığımız müracaat neticesinde burada güzel bir sondaj çalışması yapıldı. Saniyede 6 litre akıyor. Köyümün içme suyu sıkıntısı çözülecek, çok mutluyum''ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız