SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu An En Önemli Gündemimiz Transfer"

0
Güncellendi - 2019-06-14 17:00:40
A- A+ PAYLAŞ

Adil Gevrek, Evkur Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'deki performansı, transfer çalışmaları ve UEFA Avrupa Ligi hedeflerine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-siyahlı takımın son iki sezondur Süper Lig'de mücadele ettiğini anımsatan Gevrek, ligde son derece iyi performans sergilediklerini ifade etti.

Gevrek, Spor Toto Süper Lig'e 6. sıra hedefiyle başladıklarını anımsatarak, 2018-2019 sezonunu hedeflerinin üzerine çıkarak 47 puanla 5. sırada tamamladıklarını belirtti.

Başarılı bir sezon geçirdiklerini anlatan Gevrek, "İnişli ve çıkışlı bir sürecin ardından ligi hedefimizin üzerinde tamamlayarak önemli bir başarılı elde ettik ve UEFA Avrupa Ligi'nde yer alabilmek için ön eleme maçı oynamaya hak kazandık. Son derece mutlu ve gururluyuz. Başarılarımızı sürdürebilmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Gevrek, bu sezon hem ligde hem de kupada önemli mesafe katettiklerini, UEFA Avrupa Ligi'nde de en iyi şekilde mücadelelerini sürdüreceklerini kaydederek, bu süreçte kendilerine destek olan başta taraftarlar olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

"Şu an en önemli gündemimiz transfer"

Gevrek, UEFA Avrupa Ligi ön eleme müsabakaları dolayısıyla lige erken "merhaba" diyeceklerini dile getirerek, "Önemli bir sürece giriyoruz. Şu an en önemli gündemimiz transfer. Doğru transferler yapmak için yoğun çalışıyoruz. Transfer komitemiz, hocalarımız, sportif direktör çalışıyor. Zamanımız kısıtlı. Şu an takımda sözleşmesi biten ve ayrılan futbolcularımız var. İç ve dış transferde 10'a yakın futbolcu alacağız." ifadelerini kullandı.

Tarihlerinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandıklarını anımsatan Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli bir başarı elde ettik. UEFA Avrupa Ligi'nde ön elemeleri kayıpsız geçip gruplara kalmayı hedefliyoruz. Bu süreçte ligi de aksatmak istemiyoruz. İki kulvarda da en iyi şekilde mücadele edeceğiz. UEFA Avrupa Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Gruplara kalmak hem başarı anlamında hem de maddi anlamda bizim için önemli. Bütün Malatyalılar gururlu ve mutlu çok şükür. Bunu camiamız ve halkımızla başardık. Önemli olan geldiğimiz yeri korumak. Bu sezon yoğun bir süreç bizi bekliyor. Kadromuzu da ona göre kurup sağlam takım oluşturmamız lazım."

Gevrek, teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaştıklarını hatırlatarak, "Sergen Yalçın ile çalışmalara başladık, transferlere beraber karar vermeye çalışıyoruz. Başarılı olacağına inandığımız için zaten Sergen hocayla anlaştık. Malatyalılar inansın, güvensin ve takımlarına sahip çıksınlar. Hep birlikte daha güzel yerlere geleceğiz." şeklinde konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    MEMETCAN BOŞ KONUŞMA ADAM GİBİ YAZ YOKSA SUS MİLLETİN MORALİNİ BOZMAYA NE HAKKIN VAR?
    0
    0
    Yanıtla
  • FAtih (4 yıl önce)
    Sn. Baskan bu sene sorunsuz oyuncu alalim. Hata yapmayin transferde. Takima uyum saglayacak ariza cikarmayacak adam lazim. bifuma filan gonder gitsin bunlar bize yaramaz. guney amerika liglerinde cok kaliteli oyuncular var oraya yonel derim
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Başkan başkan değil teknik adam işi teknik adamlık değil , burda bakkal, berber, esnaf , memur , öğrenci vs hem teknik adam, hem klüp başkanlığı yapıyorlar zaten kulübün başında boşuna birileri var . Lafla transfer olmazmış sorsan transfer sezonu kaçında açılır haberi olmaz , öyle bir oyuncuyu Avrupa'dan getirmek kolay hop pa hemen . Adam ister 2 milyon euro sen Pazarlı edersin dusuresin kulübün parası boşa gitmesin borcu az olsun ama yok hemen gelsin . Kernekten gelsin olmadı Beydağı dan , gunduzbeyden gelsin beyefendileri dinleyin lafla transfer olmaz aynen lafla olmuyor para, ikna, görüşme ,inanç , önyargılar varsa ikna etme, arada başka klupler varsa sana gelmesi için uğraşmak vs vs lafla olmuyor bu işler yurt dışına defalarca gidiliyor lafla olmuyor beyler ..Ah malatyam ahh.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Lafla değil bu işler icraat la yapılır boşuna avrupa ya gitcez ilk maçta elencez futbolcu kalmadı tecrübe sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Baba transfer yapacaz inş :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Ağzınıza yüzünüze bulaştıracaksınız yine... Allah Malatyalılara sabır versin şimdiden. Transfer sezonunun bitimine 5 kala nerede döküntü işe yaramaz adam varsa toplayıp nokta transfer yaptık diye avunur durursunuz. İnşâllah beni mahçup edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ligi bu sene 5. Bitirip UEFA'ya giderek seni mahcup edemediyse zor mahcup eder .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıllarca mahcup oldum daha ne kadar olmayı umuyon arkadas
    0
    0
    Yanıtla
  • Önceki sezon bi takim küme diyenler bir aynaya baksin
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (4 yıl önce)
    transferler ile çalışma yapıyorsunuz tamam. kombine satıslarınız ne alemde. gecen yıl kombinesi olanlara aynı yerlerı tekrardan verecekmısnız fiyatalrı ne oldu. bunlarla alakalı da artık kulübun bir sorumlusu olsun da insanlara basına bilgi versin.Cünki ortada cok bilgi kirliliği mevcut.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mudur (4 yıl önce)
    Dusenlerden elvis manu, hanri saivet, miguel lopez, umut meras, tunay torun (basaksehir) ve obertan faydali olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Bu transfer politikasından önce kemik kadro korunmalı yeni kurulan kadro ile olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    başkanım Taylan antalyalı-Fatih öztürk-Elviz manu-Mustafa yumlu bunları uygun fiyata alabiliriz ayrıca fofana çok iyi anlaşırsak
    0
    0
    Yanıtla