SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şu Anda Gündemde Yok Ama..'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:45:34
'Şu Anda Gündemde Yok Ama..'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hesap vermek için sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Beraberinde, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partililerle birlikte Şeker İş Sendikası Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Milletvekili Veli Ağbaba, hesap vermek ve sorunları dinlemek için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Elimizde kalan son resmi fabrikanın hizmetlerini sürdürmesi için herkes üzerine düşeni yapması gerekir. Burası Malatya’nın en güzel alanlarından biridir. Bilindiği gibi bir alış veriş merkezi terörü var. Alış veriş merkezi bilindiği gibi, bulundukları kentlere çok faydası olmadığını herkes görüyoruz. Hem esnafları öldürüyor. Birilerini zenginleştiriyor” diye konuştu.

Malatya Şeker Fabrikası’nda üretimin sürdürülmesini istediklerini belirten Ağbaba, “Şeker Pancarı sayesinde birçok kişi ekmek yiyor. Fiyat düşüklüğü nedeniyle maalesef üretici pancar ekmede tereddüt ediyor. Fiyatın yükseltilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Vekilimiz, özellikle meclis genel kurulunda yaptığı konuşmalar, sunduğu dosyalar ve raporlar, şeker fabrikamızın özelleştirme sürecinin ertelenmesine etkili olmuştur. Özelleştirme Yüksek Kurulu, fabrikanın özelleşmesine mahalli seçimlerden sonra tekrar gündeme getirir mi, bilmiyoruz. Şu anda gündemde yoktur” ifadelerini kullandı.

Murat, şeker pancarında bölgesel fiyat uygulanmasını istediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız