SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şu Anda İyi Gidiyor"

0
Güncellendi - 2018-07-27 05:57:57
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Başkan Gürkan ve Mumcu, Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde yapılan altyapı konusunda istişarelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Ertan bey uzun yıllar belediye tecrübesi olan ve belediye başkanlığında Genel Sekreterlik yapan bir arkadaşımızın MASKİ Genel Müdürlüğü’ne gelmesi ve geçmişte yapmış olduğu tecrübelerin, bilgi birikimlerin MASKİ'ye aktarılması noktasında önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Tabi biz kendilerine daha önce hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuştuk. Çalışmalarında da şu anda iyi gidiyor.  Gördüğümüz kadarıyla bir sıkıntı olmadı. Özellikle bu süreç içerisinde su kaçaklarının asgariye düşürülme noktasında ve  yeni su kaynaklarının bulunması, vatandaşların gitmeyen yerlere kapalı sistem suyun gidilmesi  ve götürülmesinde büyük gayret ve çaba sarf etmekteler. Bu çabalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bizlerde zaten çalışmalarımızda ortak koordinasyon içerisinde bilgi,  birikimi paylaşımı anlamında,  öneri anlamında yapılacak işlerin planlanması noktasında, gerek AYKOME'de olsun, gerek  UKAME’de olsun birlikte  çalışma temposu içerisinde gayret gösteriyoruz” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ise, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bizler bugün Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beye hem istişarelerde bulunmak, hemde iadeyi ziyaret amacıyla ekibimizle birlikte Battalgazi Belediyesi’ne geldik. Başkanımız Malatya’da yaklaşık 3 dönemlik bilgi birikim ve tecrübesiyle merkez ilçelerimizden şuanda Battalgazi Belediye başkanlığı görevin ifa ediyor. Nüfusumuzun yüzde 80’ni Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimizde ikamet ediyor. Bu durumda Battalgazi ilçemiz nüfusumuzun yüzde 40’nı kendi belediye sınırları içerisinde alt yapısı, üst yapısı, sosyal ve kültürel belediyecilikle birlikte Malatya’nın en büyük ilçe belediyemizden bir tanesi ve bizde MASKİ olarak Battalgazi ilçe sınırları içerisinde özellikle başta Çamurlu, üniversitemiz, Bulgurlu doğu bölgemizi kapsayan doğu kolektörü çalışmalarımız devam ediyor. Yine Melekbaba su deposuyla eski Malatya bölgesini yoğun bir şekilde besleyen Karahan ve Alibaba depoları arası yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Battalgazi sınırları içerisinde su ve kanalizasyon anlamında 7 / 24 esaslı çalışan 12 tane ekibimiz söz konusu” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Memo (5 yıl önce)
    Yazık oldu maskiye ve malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    sn. başkan ortalıkta başıboş çalışmayan insanlar var bunları toplayın çöp temizleme ve şehir planlama, yeşil alan oluşumunda çalışsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (5 yıl önce)
    Ertan bey teknik bir kurumun müdürü gibi değil, yeşilyurt başkan adayı gibi oturuyor , itici , soğuk, samimiyetsiz şekilde..
    0
    0
    Yanıtla