SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'"Şu Anda Yoklama Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:19:42
'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Millete rağmen bizim her hangi bir adayı belirlemede bizim bir lüksümüzün olmadığını da belirtmem lazım. Milletin karşısında milletvekillerinin ederi de sıfırdır. Bir milletvekili olarak bunu da açık ve net söylüyorum” dedi. 

Milletvekili Şahin, beraberinde AKP İl Başkanı Murat Turgut ve Kasaplar Odası Başkanı Alaattin Çalışkan ve partililerle birlikte Kasaplar Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, görüştü.

Milletvekili Şahin, ziyareti esnasında yerel seçimle ilgili süreci değerlendirerek, “Milletvekili olduğumuz günden bugüne kadar kesintisiz bir şekilde esnaflarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Seçim olsun, olmasın bütün vatandaşlarımızı ziyaret edip, dinlemeye çalışıyoruz. Gerek yerel hizmetler ve gerekse de genel hizmetler konusunda vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözmeye çalışıyoruz” dedi.

“Aday adayı olan bütün arkadaşlarımız soruluyor. Yapılan anket çalışmalarında önde çıkan arkadaşlarımız kimlerse, onlar tekrar yeni baştan değerlendirilecek” diyen Şahin, şöyle devam etti:

“Bize yer yer soruluyor, ‘Her hangi bir adayın arkasında mısınız?’ diye. Biz milletvekili olarak veya teşkilatlar olarak hiçbir aday adayının arkasında olmayacağımızı defalarca söyledik. Çünkü biz burada siyaset yapıyoruz, ilin milletvekiliyiz. Bütün aday adaşları aynı şansa, aynı hakka sahipler. Hiçbir adayın karşısında, hiçbir adayın yanında olma gibi bir yanlışa düşmedik. İnşallah arkadaşlarımız düşmeyecektir. Teşkilatlarımız düşmeyeceklerdir. Milletimiz ne diyorsa, mutlaka ona itibar etmek zorundayız. Şuanda yapılan anketlerde A isimli bir arkadaşımız öne çıkıyorsa, bizimde vekil olarak, bütün teşkilatlar olarak o arkadaşımızın yanında olmamız gerekir. Ama millete rağmen bizim herhangi bir adayı belirleme de bizim bir lüksümüzün olmadığını da belirtmem lazım. Milletin karşısında milletvekillerinin ederi de sıfırdır. Bir milletvekili olarak bunu da açık ve net söylüyorum. Milet bir tarafta varken, biz milletvekili olarak onların önünde bulunmamız bizim için çok ilkel ve bedevi bir anlayıştır. Onun için biz milletin verdiği karara, mutlaka onların hakemliğine saygı duyacağız ve ona itibar edeceğiz.”

Şuanda 3 ayrı noktalarda kamuoyu yoklamalarının yapıldığını 9 Kasım’da temayül yoklaması yapılacağını hatırlatan Şahin, “Burada kesinlikle bir yönlendirme olmayacaktır. Ondan sonrada milletvekilleri olarak, il başkanı ve teşkilatlarda söyleyeceklerini söyleyecektir. Önemli olan Malatya’ya birikimli, derinliği olan arkadaşlarımızın hizmet etmesidir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız