SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Arızasına Mahalle Bazlı Müdahale

0
Güncellendi - 2020-03-06 01:41:51
Su Arızasına Mahalle Bazlı Müdahale
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü içmesuyu vanalarının yükseltilmesi ile ilgili yapmış olduğu çalışmalarla yaşanan sıkıntıların önüne geçiyor.

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde yapmış olduğu içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarının yanında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile sorunsuz bir altyapı için yoğun bir çaba harcıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü içmesuyu hat vanalarında yapmış olduğu yükseltme çalışmaları ile 2019 Nisan ayından bugüne kadar 296 adet vanada çalışmalar tamamlanarak aktif hale getirildi.

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu çalışma ile meydana gelmesi olası su arızalarında, arızanın giderilmesi noktasında su ana depo yerine sadece arızanın meydana geldiği mahallenin vanasından direkt kesilerek arızaya müdahale edilecek. Yapılan bu çalışma ile aynı hat üzerinden içme suyu alan bir bölge değil sadece arıza olan mahallede su kesintisi uygulanmış olacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü yapmış olduğu bu çalışma ile mahallelerde yaşanması olası su arızalarının tüm bölgeyi etkilemesinin önüne geçmiş olacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız