SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Artık Yüksek Katlara Çıkıyor"

0
Güncellendi - 2017-07-27 03:44:46
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehre 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı için modern ve nitelikli yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Yatırımlar kapsamında merkez “İnönü- Seyran Mahallelerinde” Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarının 11 kilometrelik kısmı tamamlandı.Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehre 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı için modern ve nitelikli yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Mahalle Muhtarı Abdulgazi Atabey: “Artık Suyumuz Tüm Mahalle Sakinlerimize Ulaşıyor” Mahallemizde yoğun su tüketimi olduğu dönemlerde yüksek katlı binalardaki basınç probleminden dolayı 3. Kattan sonraki katlara su çıkmıyordu. Mahalle sakinlerimiz mağdur oluyordu. MASKİ ekibinin mahallemizde yaptığı çalışmalarla sıkıntımız çözüme kavuştu. Artık suyumuz bütün binaların yüksek katlarına ulaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir’e ve ekibine mahallemize yaptıkları yatırımlar için teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Ölçmezsen Yönetemezsin” prensibiyle yola çıkan MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya Merkez mahallelerindeki Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor. Depolarda bulunan mevcut suyun kullanımını kontrol altına alarak kayıp- kaçak su oranını en az seviyeye düşürüyor. Genel Müdür Dr. Özdemir: “İnönü-Seyran Mahallemizde maliyeti 9,6 milyon TL olan 34 kilometrelik içmesuyu hat çalışmasının 11 kilometrelik kısmını tamamladık. Yaptığımız çalışmalarda DUKTİL borular kullanarak mahallemizin altyapısını tamamen yeniliyoruz. Ayrıca mahallemizde eski hatların tamamen iptali, 1250 adet abone bağlantısı ve 6 adet debimetre vana odası çalışmalarımız devam ediyor. Eski hatların iptali ve abone bağlantı çalışmaları tamamlandığında kayıp kaçak su oranını en aza indirerek, ölçülebilen, kontrol edilebilen sağlıklı hizmetler sunacağız. Malatya’ya 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı çalışmalarımız mahallemizde ve Malatya genelinde devam ediyor. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız