SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Su Bulundu'...

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının yapılacağı yerde yeterli su bulunduğu bildirildi. 

Ankara Yolu TEDAŞ karşısı Yeşilyurt ilçesi İkizce Köyü sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti maliye hazinesine ait yaklaşık 70 dekar alan üzerine kurulacak yerde şantiye çalışması başladı. Yeni hizmet binasının yapımı için şantiyenin kurulacağı yerde yapılan sondaj çalışmaları neticesinde saniyede 50 litre su bulundu. Bulunan bu suyun istenilenin çok üzerinde olduğunu belirten İl Özel İdaresi yetkilileri, çıkan suyun sağlıklı bir şekilde kullanılması için çeşitli planlamalar yaptıklarını belirttiler. 

Projesi ve keşif bedeli daha önceden hazırlanan yeni hizmet binasının yapımı için ihalesi yapılmış olup önümüzdeki günlerde temel atma töreni yapılacak. 

Selçuklu mimari tarzında yapılacak olan yeni hizmet binası Malatya için bir prestij yapı görünümünde olacak. Yeni hizmet binasında; İl Özel İdaresi'nin karar organı İl Genel Meclisi, icra makamı, il encümeni ve il özel idaresinin başı konumuna haiz Vali için çalışma ofisi, toplantı odaları ve ilave birimleri ikame edilecek. Bunun yanında yeni hizmet binasında, akredite laboratuarı, atölyesi, yeşil alan ve kapalı otoparkı ile kamudaki klasik yapı kültürünü değiştirecek çözümler içeren bir yapı olacak. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız