SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Çıkmıyor Problemi Bitecek"

0
Güncellendi - 2017-03-15 02:57:53
A- A+ PAYLAŞ

  • MASKİ, Yakınca ve Bostanbaşı Mahallelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez mahallerde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yakınca ve Bostanbaşı Mahallelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına yeni başlandı.

Dr. Özdemir: Maliyeti 13 Milyon TL Olan 50 km Modern Altyapı Çalışması Yapılacak

Yapılan çalışmaları değerlendiren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Yakınca ve Bostanbaşı Mahallelerinde yaklaşık maliyeti 13 milyon TL olan 50 km’lik Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına başladıklarını belirterek, 50 km’lik metrajıyla şuana kadar şehrimizde yapmış olduğumuz en büyük Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışması olduğunu söyledi.

Dr. Özdemir, “Yakınca ve Bostanbaşı mahalleleri (DMA) hattı çalışmalarımıza yeni başladık. Şuana kadar 1.2 km’lik altyapı çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık maliyeti 13 milyon TL olan 50 km hat çalışmasının yanı sıra 1.100 adet abone bağlantısı, 6 adet debimetre vana odasıyla beraber 45 adet yangın hidrantı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, söz konusu mahallelerde fiziki kayıp kaçak oranı sıfıra inecek, üst katlara su çıkmıyor problemi ortadan kalkacak ve dış müdahale olmadığı müddetçe arıza inşallah yaşanmayacak. Malatya’mıza 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yapımı başlayan çalışmamızın mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Salköprü Mahallesinde benim bildiğim kadarıyla sorun çözüldü gibi diğer mahallelerde de inşallah bu sorun çözülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Înonu mahallesînde suyu icemuyiroruz çay bile demliyemiyoruz mahallemîze kapılık suyu dışında nerenin sûýú verılıýoor..
    0
    0
    Yanıtla