SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Depolarında Bakım ve Onarım Yapılıyor

0
Güncellendi - 2016-04-21 16:27:33
Su Depolarında Bakım ve Onarım Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

  • MASKİ Genel Müdürü, Malatya il sınırları içinde 1294 su deposunun olduğunu belirterek, mekanik ve elektrik arızası bulunan tüm depoların onarımının yapıldığını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde sağlıklı, uzun ömürlü ve kesintisiz su ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya il sınırları içinde 1294 su deposunun olduğunu belirterek, mekanik ve elektrik arızası bulunan tüm depoların onarımının yapıldığını söyledi. 2015 ve 2016 yılında arızaların giderilmesiyle birlikte yaklaşık 523 bin TL’lik bir tasarrufun sağlandığını kaydeden Dr. Özgür Özdemir, “2015 yılında 578 adet elektrik, 842 adet pompa ve 135 adet mekanik arızası tespit edilerek tamamına müdahale edildi. Kullanılamayacak kadar kötü durumda olan 82 adet pompa yenilendi. Arızaların giderilmesiyle birlikte yaklaşık 138.95 Kwh elektrik tasarrufu sağlandı. 2015 yılında yapılan çalışmalar neticesinde ortaya çıkan enerji tasarrufu sayesinde yaklaşık 395 bin TL’lik bir maliyetten de kurtulmuş olduk. Bu çalışmalarımız 2016 yılının ilk dört ayında da aynı şekilde devam etti. Çalışmalar kapsamında 257 adet elektrik, 106 adet pompa ve 99 adet mekanik arızaya müdahale edildi. 18 adet pompa yenisi ile değiştirildi. 45 Kwh enerji tasarrufu sağlandı. Bu sayede yaklaşık 128 bin TL’lik bir maliyetten kurtulmuş olduk. Alo 185 Çağrı Merkezi’mize gelen ve ekiplerimizin tespit ettiği  bir deponun arızasına ortalama 12 saat gibi kısa bir süre içinde müdahale ettik. Vatandaşlarımızın sağlıklı, uzun ömürlü ve kesintisiz su hizmeti alabilmeleri için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bülten

a4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet kaplan (7 yıl önce)
    Pislik içindeler yıllaedır temizlenmiyordu insanlar sürekli mikrop kapıyor ben yıllardır hazır su içiyorum defalarca rahatsızlandım şu memleketin suyununda içine ettilerya yazıklar olsun Cemal Akından bu yana çeşme suyu içmiyorumm
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (7 yıl önce)
    Şu haberi oku ne anlayacaksın, hiç. Kelimelerin yarısı yok ordan oraya atlıyor . Bu nasıl habercilik??????
    0
    0
    Yanıtla