SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Faturası İçin PTT'yle Protokol

A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşların su faturalarını PTT'nin online şubelerinde de yatırabilmesi amacıyla, Malatya Belediyesi ile PTT Başmüdürlüğü arasında protokol imzalandığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi ile PTT arasında, vatandaşların su faturalarını daha hızlı ve rahat bir şekilde ödemelerini sağlamak amacıyla, faturaların PTT Online şubelerinde de yatırılmasını temin etmek için protokol imzalandı.

30 Nisan 2007 Pazartesi günü gerçekleştirilen protokol imza törenine Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın ve PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin ile Malatya Belediyesi Gelir Müdürü İsmail Nacar, Posta ve Telgraf İşletme Müdürü Sadık Mutlu katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın protokol imza töreni sırasında yapmış olduğu konuşmada; “ Bugün yeni bir hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Bunun için Belediye mücavir sahası içerisinde değişik semtlerde 8 adet su tahsilat veznemiz bulunmaktadır.

Vatandaşlarımızın PTT şubelerinden de yararlanarak, daha rahat bir şekilde su faturalarını yatırabilmeleri için PTT Müdürlüğümüz ile bu çalışmayı başlattık ve bugünde imzalayarak sonuçlandırmış olacağız. Bundan sonraki aşamalarda vatandaşlarımız PTT veznelerini su veznesi gibi kullanma imkanına kavuşmuş olacaklar” dedi.

PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin ise protokol imza töreni sırasında; 30 Nisan 2007 tarihi itibariyle vatandaşların su faturalarını PTT şubelerine yatırabileceklerini belirterek, “Bu hizmetin gerçekleşmesi için çalışan başta Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a ve diğer emeği geçenlere Malatyalılar adına teşekkür ediyorum. Malatyalılar bugünden itibaren Türkiye’nin her yerinde PTT online şubelerinden faydalanarak Malatya Belediyesi’ne ait su faturalarını yatırabilecekler. Bu hizmetin Malatyalılara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız