SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Faturası PTT'de Ödenecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:04:37
Su Faturası PTT'de Ödenecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da içme suyu faturaları da artık PTT şubelerinden ödenebilecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ile PTT A.Ş. arasında yapılan anlaşmaya göre, Malatyalılar, su faturalarını artık PTT A.Ş.’den de ödeyebilecek. Malatya’nın köy ve beldelerinde vezne şubelerinin olmamasını dikkate alan MASKİ, Gezici Vezne uygulamasının ardından bu kez de, abonelerine ödeme kolaylık sağlamak amacıyla PTT A.Ş. ile anlaşmaya vardı.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve PTT A.Ş. Malatya Başmüdürü Fahri Ocak, anlaşmanın Malatyalılara hayırlı olmasını temenni ettiler.

Anlaşmaya göre aboneler, Malatya’da 57 ve Türkiye genelindeki 4 bin 500 PTT A.Ş. işyerlerinden faturalarını ödeyebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız