SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Parka Su Göleti de Yapıyoruz.."

0
Güncellendi - 2016-07-17 02:40:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Sayın Recai Kutan dediğimiz zaman aklımıza hemen su geliyor, su ile özdeşleşmiş bir isim. Ankara yolu Barguzu Caddesinde yapımı devam eden Recai Kutan Parkı ve Sosyal Tesislerini su ile bütünleştirmek için parkın içine farklı bir uygulama ile su göleti yapıyoruz. Projenin tasarımı ve görselliği kent estetiğine farklılık kazandıracak” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi çok amaçlı yaşam alanlarıyla ilçenin geleceğine yaptırım yaparken diğer taraftan geçmişse vefa örneği sergileyerek Barguzu Caddesi’nde yapımı devam eden yeni yaşam alanı ve sosyal tesise, Malatya eski milletvekillerinden, tanınmış siyaset adamı 20. Refah Partisi Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Fazilet Partisi Genel Başkanlığı yapan Recai Kutan’ın adının verilmesini kararlaştırmıştı.

Belediye Başkanı Polat, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ve Fen İşleri Müdürlüğündeki mühendislerle birlikte parkın yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Türkiye’de Recai Kutan isminin su ile özdeşleştiğini ifade eden Polat, “Ankara yolu üzerinde Barguzu Caddesi’nin hemen girişindeki yedi dönüm alan üzerine yapılacak yaşam alanında yürüyüş yolları, oturma grupları ve süs havuzları olacak” dedi.

“Recai Kutan dediğimiz zaman aklımıza hemen su geliyor” diyen Başkan Polat, “Hemşerimiz, büyüğümüz, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Fazilet Partisi Genel Başkanlığı yapan Recai Kutan, ülkemizde özellikle su alanında çok büyük hizmetlerde bulunmuştur.

Bizde Sayın Recai Kutan isminin su ile bütünleşmesine katkı sağlamak adına Sosyal Tesisin ön kısmına Bostanbaşı Kanal Projesiyle bağlantılı olarak su göleti yapıyoruz. Kanal’dan temin edeceğimiz suyu parkın içinden geçirerek tahliyesini yapacağız. Kanalın sosyal tesislerin önünden geçecek olması ayrı bir güzelliğin ortaya çıkmasını sağlayacak. Parkımız tamamlandığı zaman görselliği ve tasarımıyla kentin estetik yapısına ciddi değerler kazandıracaktır” dedi.

BAŞKAN POLAT, “UYGUN FİYATA KALİTELİ HİZMET”

Parkın içinde bulunan sosyal tesislerin Yeşilyurt Belediyesi tarafından işletileceğini sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Yaşam alanı içinde yer alan bina kendi şirketlerimiz tarafından işletilecek, cafe-restaurant olarak hizmet verecek. Vatandaşlarımız uygun fiyatlara kaliteli hizmet alacaklar. Park ve Sosyal Tesis alanlarının yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Yazın sonların doğru sosyal tesislerimiz hizmete girecek” şeklinde konuştu.

Bülten

recaibey1

recaibey3

DCIM100MEDIADJI_0004.JPG

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Haci Hasan (7 yıl önce)
    Siz park falan yapmıyorsunuz. O alanı boş buldunuz oraya resmen bir lokanta yapıyorsunuz. Parkın yarısı büyüklüğünde bir bina. Hiç mi acımadınız? Ne camini görüntüsü kaldı ne de orada bir pak yeri. Milletin gözü aydın. Yakında park değil ama, BAHÇELİ YEŞİLYURT LOKANTASI hizmete giriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türk (7 yıl önce)
    Bu yoldan hergün geçiyoruz o kanalın etrafındaki yollar çok bozuk ve her an kazaya davetiye çıkacak biçimde acilen düzeltilmeli hastaneyi geçtikten sonra bir kısımda dar bir yer var ya kasis konulsun ya tabela saçma sapan şeyler yüzünden kaza olacak en sonunda
    0
    0
    Yanıtla