SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şu İşe Bak!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'a bir dergi tarafından "Eğitim, Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kategorisinde ödül verildiği, ödülü Akın adına yardımcısı Sırrı Günaydın'ın aldığı bildirildi. Günaydın'ın adı, bir belediye konservatuarı kurulması ile ilgili konuların konuşulduğu bir ortamda "Ben belediyeye gevende sokmam" dediği ve bu işe karşı çıktığı gerekçesiyle kulis yazılarında gündeme gelmişti. Günaydın'ın, başkan Akın'a verilen "Eğitim, Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kategorisindeki ödülü onun adına alması "garip bir tesadüf" olarak kayıtlara geçti.

Söz konusu ödül ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, ülke genelinde yerel yönetimlere yönelik yayınlanan “Özel Kalem Dergisi”nce düzenlenen ve başkanlığını Türkiye’de Kentleşme ve Çevre Sorunları bilim dalının önemli isimlerinden Prof. Dr. Cevat Geray’ın üstlendiği; Erdoğan Bilenser, Oktay Ekinci, Sadun Emrealp, Prof. Zekai Görgülü, Prof. Dr. Ruşen Keleş ve Prof Dr. Handan Türkoğlu gibi yerel yönetimler, kentleşme ve çevre sorunları ve şehir planlamacılığın Türkiye’deki en saygın isimlerinden oluşan seçici kurul tarafından 2008 Yılı İl Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Belediyecilik alanında Malatya’ya önemli kazanımlar sunan Başkan Akın’ın bugüne kadar; Engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı Mahalli İdareler Derneği, çevre düzenleme çalışmaları ve kentsel dönüşüm projesinden dolayı Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, yeşile katkılarından dolayı Şehir ve Başkan Dergisi, çevreye katkılarından ve En Kapsamlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nden dolayı Anadolu Basın Birliği tarafından ödüllendirildiği, Meclis Haber Dergisi ve Şehir ve Başkan Dergisi’nin yanısıra Malatya Gazeteciler Derneği tarafından da Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldüğü bildirildi.

Açıklamada bazı internet haber siteleri ile çeşitli gazeteler tarafından da ödüle layık görülen Başkan Akın’ın son olarak, İstanbul’da yerel yönetimlere yönelik ulusal çapta yayınlanan Özel Kalem Dergisi tarafından “Eğitim, Kültür ve Sanat Etkinlikleri” kategorisinde “KADIN EĞİTİM MERKEZİ PROJESİ” ile Yılın İl Belediye Başkanı Ödülüne layık görüldüğü ifade edildi.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Büyük Salon’da düzenlenen ve Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın başka bir program nedeniyle katılamadığı Ödül Töreninde, Başkan Adına ödülü Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Günaydın’ın aldığı belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız