SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kanalında Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

 

Hanımınçiftliği Fatih Mahallesi’nden geçen sulama kanalına düşen çocuk boğularak yaşamını yitirdi.

3 yaşlarında R.Y. adlı erkek çocuğun, kanal çevresinde oynarken dengesini kaybederek düştüğü ve suda boğulduğu bildirildi. 17.30 sıralarında meydana gelen olaya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından el konuldu.

TEL VÜCUDUNA SARILMIŞ!

Öte yandan, Hanımınçiftliği Mahallesi’nde kopan elektrik telinin düşmesi sonucu elektriğe kapılan ve daha sonra balkondan düşerek ölen 12 çocuklu Ayten Altay adlı kadının ölümüyle ilgili ayrıntılar, olayın ilginç bir şekilde meydana geldiğini ortaya koydu. Olaya tanık olan 31 yaşındaki S.B. adlı kadının ifadesi, polis raporunda şöyle yeraldı: “Tanık alınan ifadesinde; komşusu olan maktulenin yün yıkadığını, bu esnada elektrik direğinin telinden kıvılcımlar çıktığını, elektrik telinin koparak maktulenin vücuduna sarıldığını ve maktuleyi yere fırlattığını beyan etmiş, maktule yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve Ex olmuştur.” (Fotoğrafta olay yeri)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız