SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kaybı Önlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:28
Su Kaybı Önlendi
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak, kanalları onararak su kaybını önlediklerini belirtti. 
 
Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ 2012 yılı sulama sezonu için çalışmalarımız hava şartlarının elverişsiz olması sebebi ile 30 Mart 2012 tarihinde başlamış olup, sulama kanallarımız baştan sona işçiler tarafından temizlenmekte ve tamiratları yapılmaktadır.
 
Bakım onarım 2. projesi kapsamında 7 kilometre kanal yapımı çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. İnşallah 2012 yılı sulama sezonuna elimizden geldiği kadar yapacağımız yeni kanallarla gireceğiz, 7 kilometrelik kanal yapımı sulama sezonu öncesi tamamlanamazsa sulama sezonu bitiminde kanal yenilemesini tamamlayıp çiftçilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
 
Toprak, “Kanalları onardık ve su kaybını önledik. Çiftçilerimiz bundan sonra daha rahat bir sulama sezonu geçirecekler. Çünkü 40 yıllık kanallarımızda her taraf delik deşik olmuştu. Bu vesile ile kanallara bıraktığımız suların 3’te 1’i kayıp oluyordu. Bu da çiftçimizin mağduriyetine sebep oluyordu. Kanalları tamir ettik. Su kaybı olmayacak ve çiftçimiz inşallah rahat bir sulama sezonu geçirecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız