SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Kaybını En Fazla Azaltan İl Olduk"

0
Güncellendi - 2018-01-05 05:13:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir,” Son 3 yıl içerisinde 81 il belediye içerisinde su kaybını ez fazla azaltan il olduk” dedi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ziyaret etti. Ziyarette konuşan MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Özdemir, “MASKİ genel müdürlüğü olarak çok yoğun bir yıl geçerdik, görüldüğü gibi şu anda Malatya ‘da yağış yok, kış ayında olmamıza rağmen bahar havası yaşıyoruz, bu durumda hemşerilerimize su sıkıntısı yaşatmamak için ciddi şekilde çalışıyoruz ve yaza doğru bir hazırlık yapıyoruz. Geçen yıl bu zamanlar biraz sıkıntı yaşamıştık onun sebebi de bir aya içerisinde yaklaşık 400-500 lt saniye suyun debisinin düşmesiydi 2 bin 400 lerden bin 900 seviyesine düşmüştü. Şu an yağış olmamasına rağmen çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz. Bunun en önemlisi sebebi de su kayıplarını en aza indirmemiz. Son 3 yıl içerisinde 81 il belediye içerisinde su kaybını ez fazla azaltan il olduk” dedi.

MÜSİAD Malatya Şube, Hüseyin Kalan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya’daki su ve kanalizasyon işlerinde bir şikayetimizin olmaması memnuniyetimizin olduğu anlamına geliyor. Bu başarıda başta genel müdürümüzün ve ekibin büyük başarısı var. Yaptıkları rakamsal yatırımları bunu görüyoruz, bunda sonra yapacağı çalışmalarda kendisini destekliyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • suat (6 yıl önce)
    Bahçemizin önünden içme suyu geçmekte ve bahçemize su almak istiyoruz ancak MASKİ ye başvurduğumuzda suyumuz yetmediği için karar aldık bahçelere su vermiyoruz diyorlar madem su kaybını en fazla azaltan il olduk lütfen kaldırın şu kararı bahçelerimize su alalım artık ,
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (6 yıl önce)
    bir de haber yapıyorsunuz ya insan çileden çıkıyor 2 yıldır yediniz malatyayı hala her mahalle de bir kepçe bir kamyon var bir de hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsunuz yaptığınız işi ADAM GİBİ YAPIN BİR DEFA YAPIN SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • nazife (6 yıl önce)
    allah razı olsun banazıya güzel hizmet yaptı belediye suyumuz yeniledi
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Sen suyu kaça satıyorsun ,ondan haber ver.Bazı iller fiatları düşürdü.Gidin bir bakın ne yapıyorlar.Kola fiyatına su içiyoruz.Hiç bir masrafı olmadan KOZLUK dan geliyor Şehre dağılıyor.Biraz masraf olsa 10 tl den içeriz.
    0
    0
    Yanıtla