SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kesintisi Perşembe Günü

A- A+ PAYLAŞ

Kuyuönü'ndeki ana vana değişikliği nedeniyle daha önce 19 Ocak Cumartesi günü yapılacağı belirtilen ancak aşırı soğuk nedeniyle ertelenen "genel su kesintisi", 24 Ocak Perşembe günü yapılacak. Belediye, 05.00- 24.00 saatleri arasındaki kesinti nedeniyle vatandaşları uyardı.

Su kesintisi ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Daha önce 19 Ocak Cumartesi günü yapılması planlanan ancak, soğuk hava şartları nedeniyle ertelenen Malatya genelinde su kesintisinin 24 Ocak Perşembe günü yapılacağı belirtilerek, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Kuyuönü’nde bulunan ve bütün Malatya’yı besleyen 1400’lük ana isale hattındaki vananın arızalı olmasına bağlı olarak, bazı bölgelerde zaman zaman su kesintilerinin yaşandığı ve bu sorunun giderilmesi amacıyla da arızalı vananın değiştirileceği belirtildi.

Açıklamada, su kesintisi süresince MASKİ Müdürlüğü tarafından su depoları ile hatlarda da bakım ve onarımların yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, Ana şebeke borusundaki vana değişikliği için 19 Ocak Cumartesi gününün belirlendiği, ancak hava şartları elvermediği için çalışmanın ertelendiği belirtilerek, kesintinin 24 Ocak Perşembe günü sabah saat 05.00’den gece 24.00’e kadar tüm Malatya genelinde yapılacağı bildirilirken, vatandaşların mağdur olmamaları için tedbirli olmaları istendi.

Öte yandan, yapılan açıklamada Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, su kesintisinin planlandığı 24 Ocak Perşembe günü havaların çalışma için müsait olduğu, ancak günlük Meteoroloji tahminleri doğrultusunda havanın riskli olması halinde sözkonusu çalışmaların tekrar ertelenebileceği bildirildi."

FOTOĞRAF: Ana hatta yeni takılacak olan vana..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız