SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Kesintisi Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada bazı belde ve mahallerde, 8 Eylül Perşembe günü saat 06.00'da başlayarak bir gün boyunca su kesintisi yapılacağı belirtildi. Kesintinin nedeni olarakta Çevreyolu'nda yapılan çalışmalar gösterildi. 
 
Belediye tarafından basın kuruluşlarına 7 Eylül Çarşamba günü öğleden sonra gönderilen açıklamada şöyle denildi; 
 
"Çevreyolu üzerinde sürdürülen çalışmalar nedeniyle Malatya Belediyesi tarafından, Emeksiz Kavşağı ve Akpınar Kavşağında Q 700’lük İçmesuyu çelik boru bağlantısı yapılacağından, Çevreyolu altında kalan bazı bölgelerde su kesintisi yapılacak. 
 
8 Eylül Perşembe günü saat 06.00’da başlayacak olan ve 9 Eylül Cuma günü saat 06.00’ya kadar devam edecek su kesintisi ile ilgili olarak; kesinti yapılacak belde belediyelere ve muhtarlıklara önceden bilgi verildi. Vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için önceden gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir. Kesinti yapılacak belde ve mahalleler şöyle; Orduzu Beldesi. Hanımın Çiftliği Beldesi, Melekbaba Mahallesi, Taştepe Mahallesi, Sarıcıoğlu Mahallesi, Hidayet Mahallesi, İlyas Mahallesi, İskender Mahallesi, Dabakhane Mahallesi, Cirikpınar Mahallesi, Göztepe Mahallesi, Battalgazi Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Şehit Fevzi Mahallesi, Beylerbaşı Mahallesi, Bentbaşı Mahallesi "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız