SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Su Patladı, MASKİ Gelmedi, Belediye Hiç Yok!'

0
Güncellendi - 2018-06-18 19:17:47
'Su Patladı, MASKİ Gelmedi, Belediye Hiç Yok!'
A- A+ PAYLAŞ

Uçbağlar Mahallesi Tekeleci Sokak'ta, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısı meydana gelen su patlağına müdahale edecek kurum bulunamayınca, su saatlerce boşa aktı.

Edinilen bilgilere göre; Tekeleci Sokak'ta gece yarısı meydana gelen su patlağı, vatandaşlar tarafından 00.15 sıralarında MASKİ'ye bildirildi. Ancak, telefona cevap veren görevlinin, konunun MASKİ'yle ilgisi olmadığını, belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğunda olduğu yanıtını verdi. Vatandaşlar, bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi'ne ulaşmak istediler, ancak telefonlara yanıt alamadılar. 04.00 sıralarına kadar bu patlağına müdahale edilmemesi ve suyun boşa akması üzerine vatandaşlar, bu kez 155'i arayarak durumu polise ilettiler. Tekeleci Sokağı'na gönderilen polis ekibi, su patlağını doğruladı, ancak herhangi bir müdahale olmadığını bildirdi. Polisin belediyeye ulaşma çabaları da, telefonlara yanıt verilmemesi nedeniyle mümkün olmadı ve su boşa akmaya devam etti.

Geçmişte de, özellikle belediyeyle ilgili acil müdahale gerektiren konularda, 24 saat hizmet vermesi gereken belediye birimlerinin telefonlara yanıt vermemesi olayı sık sık yaşanırken, son olayla bu "alışkanlığın devam ettiği" anlaşıldı.

malatyahaber.com

KROKİ: Su patlağının meydana geldiği Tekeleci Sokağı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • salih (5 yıl önce)
    Ya hakketen bu ayakçılar niye ayaklanmışki. MASKİ, Belediye, polis yalanlamıyor,bunlar ortalığa düşmüşler haber yalan diyorlar.Kendileri mahalle sakini değil,gitkmiş bakmışlarmı belirtilen yere.Yok.Yazdıkları işkembeden.Bu ne yağcılık bu ne ayakçılık bu ne.... O lafın tam yerimi ne: ya siz ne ayaksınız!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Şu yorumlara bakıyorum şaşırıyorum.Adamlard yazmış adresi,saati,aranan yerleri,ihmali,işgörmezliği.Ama bu yorumculardan bazıları tutturmuş yok fotoğraf,yok delil,yok yalan haber.Sizin var mı bu haberde yazılanların yalan olduğuna ilişkin bir tespitiniz.Gitmiş sormuşlar mı. Yok.Neymiş harite konulmuş habere.Sanki kesin yalan uyrudma gibi ona göre yordum yapmışlar.Ayıptır.Bunu yazanlar muhakkak görevini yapmayan kurumların ayakçıları sanırım.Bunlar gibi boş beleş adamlar işkembeden haber yalanlıyorlar.Ama ilgin olan MASKİ ve belediyeden herhangi bir cevap yok.Yalandır bu haber diyemiyorlar.Bu demektir ki haber doğru.Size ne oluyor ayakçılar.Ayıptır.Bu memleket sizin gibiler yüzünden perişan oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sertaç (5 yıl önce)
    37 ülkede yapılan yalan haber sıralamasında Türkiye'nin neden birinci sırada olduğu belli oluyo. Adamlar haritadan yer beğenip haber yapıyor birisi de çıkıp her hangi bir görüntü var mı diye sormuyor. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (5 yıl önce)
    Bir haber yazılmış ancak herhangi bir kanıt, video yok. Konum bilgisi paylaşılmamış. Yaptığınız haberler gerçeği yansıtırsa daha anlamlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz 44 (5 yıl önce)
    ee ne yapsinlar secim calismasi var kim ugrasa nasil olsa boşa akan suyuda vatandaşa yansitirlar firat mah hast cad metruh ev var baliciler mesken tutmuş büyükşehir e ihbar yapiyom Battalgazi bakiyor diyor onlara defim kimse umursamadi billee bu ara yogunlar kimin ugrunda
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    daha bunlar iyi günlerimiz ADIYAMANLI kendine çalışıyor. TABİKİ ÖNCE CAN SONRA CANAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mazlum (5 yıl önce)
    Maski 'nin hizmetini beğenmiyorum. Gece 5 işçiyle yapılabilecek tamiratı gündüz 5 bin kişinin suyunu keserek yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Siteler bahcelerini hangi suyla suluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (5 yıl önce)
    YAZIKLAR OLSUN ! AMA BOŞ BİR HABER GİBİ GELDİ KANIT YOK VİDEO YOK !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Değerli hemşehrim Ertan bey ben İnönü mahallesi Cihangir sokaktayim bize kuyu suyu veriyorlar icmiyoruz çay bile yapamıyoruz kurtar bizi Ertan Mumcu bey su cekmekten ve hazır su almaktan usandık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    O giden su parasida Malatyaliya ödetirler tas kayıp bayram diye nöbetci yok
    0
    0
    Yanıtla
  • gülay (5 yıl önce)
    maskinin altına dinamit konuldu bukadar yapılan hizmete yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    şelaleciler maski müdürünü yediler maskinin daha iyi günleri Malatya’yı çok sıkıntılı günler bekliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Yazıklar olsun. Yönetmeyi bilmeyenleri yönetici yaparsanız olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    Arıza için giden ekip bulunamadığını eleştir. Habercilik yaptığını sanarak google haritası koy. Olay yerine gidip bir kare fotoğraf çekme veya o mahhalleden bir vatandaştan fotoğraf isteme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabbar (5 yıl önce)
    Su patlağına polis ne yapsın ne ala memleket :)
    0
    0
    Yanıtla