SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Projesi İçin Yol Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:52
Su Projesi İçin Yol Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’a bağlı Bağ Mahallesi’nde Sulama Suyu Projesi kapsamında 2 kilometre uzunluğunda yol açma ve genişletme çalışması yaptı. 

Bağ Mahallesi başta olmak üzere Levent Vadisi çevresinde bulunan kırsal mahallelerin büyük oranda ihtiyacını karşılayacak olan Sulama Suyu Projesi için ilk etapta ihtiyaç duyulan yol, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu açıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kanyonlar arasında çıkan ve Levent Vadisi’ni besleyen Dipsiz Çayı’nın geçtiği 2 kilometrelik yolda uzun zamandır çalışma yapan ekiplerin, sel sularından dolayı yıkılan eski yolu yeniden düzenleyip, yeni ek yol ve genişletme çalışması yaptığı belirtildi. 4 bin 500 dönümün sulama ihtiyacını karşılayacak projenin ilk adımının Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandığı kaydedildi.

Bağ Mahalle Muhtarı Ali Özdemir’de çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Biz problemlerimizi Büyükşehir Belediyemize ilettiğimizde sağ olsunlar kısa zamanda gelerek problemimizi çözmeye çalışıyorlar. Malatya Büyükşehir Belediyemiz ismi gibi büyük işlere imza atıyor. Kanyonların arasında zor şartlarda büyük emekler harcadılar. Ortaya güzel bir iş çıkardılar. Bütün mahalle halkı adına, Akçadağlılar adına başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız