SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Sporları Diriliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:45
A- A+ PAYLAŞ

Su Topu İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, Malatya'nın su sporlarındaki gelişimini sürdürdüğünü ifade ederek, su sporlarının her geçen gün daha iyi bir noktaya doğru ilerlediğini söyledi. 

Modern Pentatlon Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Modern Pentatlon Türkiye Kupası ve Milli Takım Aday Kadro Değerlendirme müsabakalarına Malatya’ damga vurdu.

Modern Pentatlon Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve 16-17 Mayıs tarihleri arasından Ankara Eryaman Olimpik Kamp Merkezinde yapılan Modern Pentatlon Türkiye Kupası ve Milli Takım Aday Kadro Değerlendirme müsabakalarına Malatya’dan 2 kulüp katıldı. Yüzme branşında Malatya’da adından sıkça söz ettiren Masus Spor Kulübü ve Gençlik Spor Kulübünü katıldığı müsabakalarda, Malatya adeta rüzgarı esti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Karaaslan, "Malatya’da 2007 yılında Modern Pentatlon Federasyonuyla tanıştıran Malatya su sporları dirilişe geçti. Uzun zamandır katılmadığımız müsabakalara Malatya’dan 2 kulüp katıldı. 8 sporcumuzun derece ile döndüğü müsabakalarda dereceye giren sporcularımızı kutluyorum. Biz Masus Spor Kulübü olarak ilk defa katıldığımız yarışmalara heyecanlı olmalarına rağmen gayet başarılı sonuçlar aldılar. Daha hırslı ve planlı antrenman yaparak yaz ayı içerisinde yapılacak olan milli takım seçmelerine katılarak başarılı sonuçlar elde ederek Malatya’mızı onurlu ve şerefli temsil edeceğimize inanıyorum. Tekrardan dereceye giren sporculara başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız