SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Uyur Düşman Uyumaz!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Şimdiye kadar demokrasinin en temel problemi olan sandıktan çıkan iktidarın veya çoğunluğun yönetme hakkına saygı duyulacağını ve bu noktadaki sıkıntıların aşıldığını düşünüyorduk. Maalesef yaşamış olduğumuz son gelişmeler bu sıkıntıların ve problemlerin halen devam ettiğini gösteriyor. Şahsi kanaatimce bu problemlerin en büyük kaynağı halen yürürlükte olan 82 anayasasıdır. Biz 82 anayasasını değiştirmediğimiz sürece bu tür sıkıntı ve problemlerle karşılaşacağız. Acil olarak yeni bir anayasa şart. Ben yaşanan bu kaos ortamında biraz daha akli selim ve sağ duyu tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin ise şunları söyledi:

“Su uyur düşman uyumaz. Şimdi daha farklı bir kılıfla güvenmiş olduğumuz adalet kurumu içerisine yerleştirilen bazı çeteler vasıtasıyla bu ülkenin yine istikrarına ve milli iradeye darbe vurulmaya çalışılan bir dönem içerisinden geçiyoruz. Biz hukuk adına yapılan böyle bir cinayetin, katliamın kesinlikle şiddetle karşısındayız. Yaklaşık 15 günden beri her alanda insanlarımızın, en ücra köyde oturan vatandaşımızın da düşünceleri bu yönde. İnsanlarımızın sandıkta göstermiş olduğu tercihe en fazla saygı duyması gereken müessese hukuk müessesesidir. Ama maalesef geçmişten bugüne kadar adalet mekanizması içerisinde yer alan bir takım sorumlu olan arkadaşlarımız darbe dönemlerinde göstermedikleri reaksiyonları AK Parti iktidarına göstermiş olmaları çok manidar.”

MTA İÇİN 3 MİLYON..

Bu arada AKP Malatya Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Şahin, Maden Teknik Arama (MTA) Bölge Müdürlüğü’ne yeni hizmet binası tahsisi için 2014 yılı yatırım bütçesinde 3 milyon 47 bin TL'lik ödenek ayrıldığını söyledi.

Milletvekili Mustafa Şahin, “Maden yatakları ve maden kaynakları ile ilgili devasa potansiyele sahip bir bölgedeyiz. Yer altı zenginliklerinin ortaya çıkarılması ve işlenmesi noktasında ciddi çalışmalara ihtiyaç duyuluyor. Bu anlamda Malatya ve komşu illerde maden arama ve yer bilimleriyle ilgili hizmet ve faaliyetlerde bulunması amacıyla; hazineden tahsisli 25,7 dönümlük arsa üzerine yeni hizmet binası yapılması planlanmaktadır. Bu kapsamda MTA Genel müdürlüğü 2014 yılı yatırım bütçesinde Malatya Bölge müdürlüğü hizmet binası yapılması projesine 3 milyon 47 bin TL'lik ödenek ile yer ayrılmıştır” açıklamasını yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız