SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Su Yatağını Oluşturur"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ve sendika üyeleri tarafından karşılanan Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti’nin taşıdığı misyonun, vatandaşın taşıdığı misyonla örtüştüğünü söyledi.

Eğitimle ilgili engelleri aştıklarını kaydeden Şahin, “4+4+4’ü gerçekleştirdik. 12 yıllık kesintisiz, mecburi eğitimi, 4’erli 3 kademeye böldük. Bizden evvelki iktidarlar döneminde sırf İmam Hatiplerin önü kapatılsın diye meslek liselerinin hepsini heba eden bir anlayış vardı. Siz ne kadar suyun yönünü değiştirmeye çalışırsanız çalışın, o su yatağını tekrar oluşturacaktır” dedi.

Şahin, engellerin bir bir ortadan kalktığını da belirterek, ülkenin güzel olaylara şahitlik ettiğini söyledi.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ise ülkede güzel bir hava olduğunu ifade ederek, “Ülkemizdeki güzel iklimin devam etmesini istiyoruz. Bunun için Memur-Sen olarak çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle son dönemlerde bizim yapmış olduğumuz kılık-kıyafet eyleminin de etkisiyle başörtüsü yasağının kaldırılması hakikaten bizim için devrim niteliğindedir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız