SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suat Sayın Besteleri Konserine Büyük İlgi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Musiki Derneği tarafından düzenlenen Suat Sayın Besteleri Konseri, Malatyalılardan yoğun ilgi gördü.

Malatya Musiki Derneği tarafından düzenlenen ve İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Suat Sayın Besteleri Konseri'ne Vali Osman Derya Kadıoğlu, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık, 2. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Tuncay Çakan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, konsere gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Bestekar Suat Sayın'ın da katılıp, sahneye çıkıp bestelerini seslendirdiği konserde, derneğin Türk Sanat Musikisi ses ve saz sanatçıları, Şef Dr. Abdulkadir Kaya yönetiminde, koro ve solo olarak Suat Sayın'ın eserlerini seslendirdiler. Suat Sayın, kendisine ve konsere gösterilen ilgiye teşükkür etti. Daha önce Malatya'ya geldiğini Kernek Parkı ve Renkli Sinema'da program yaptığını belirten Sayın, Malatya'ya son ziyaretinde gösterilen ilgiyle ilgili duygularını, "İçim koptu sanki.. Çok sağolun, varolun" diye ifade etti.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde; Suat Sayın'ın aşağıdaki besteleri seslendirildi:

1.BÖLÜM: Hicaz Hümayun Peşrev,
* Anladım ki daha dolmamış çilem,
* Kalbimde gizli bir sevgi mi arar,
* Değdi saçlarıma bahar gülleri,
* Nihavend Taksim,
* Gündüzüm seninle gecem seninle,
* Söyle neden gelmiyorsun,
* Gözlerimde hatıran,
* Kederli günlerimde arkadaş oldun bana,
* Uşşak Taksim,
* Gözlerimin yaşını silemiyorum,
* Sokağın ardındayım,
* Ateşim var, külüm yok,

2. BÖLÜM: Hicazkar Peşrev
* Bu akşam yine dertlerimle başbaşa kaldım,
* Dünyada aşk denilen kelime yalan,
* Yollar uzak gelemedim,
* Birgün benim olacaksın,
* Artık sevmeyeceğim,
* Sakın bir söz söyleme,
* Akşam olur gizli gizli ağlarım,
* Sevemez kimse seni, benim sevdiğim kadar,
* Söyleyin yıldızlar, sevgilim nerde,
* Rast Taksim,
* Bitmeyen çile,
* Sus sus kimseler duymasın.

FOTOĞRAF: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız