SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taşpınar Ailesi'nin Acı Günü

0
Güncellendi - 2016-08-01 20:57:09
Taşpınar Ailesi'nin Acı Günü
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com yazarlarından Gazeteci Suat Taşpınar'ın babası emekli bankacı Şaban Taşpınar vefat etti.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 78 yaşında vefat eden 4 çocuk babası Şaban Taşpınar'ın cenazesi, Orduzu Taşpınar Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Taşpınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taziye Adresi: Fırat İlköğretim Okulu bahçesi

VALİ YARDIMCISININ KAYINVALİDESİ..

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya valiliğine atanmadan önce İzmir valiliği görevi sırasında birlikte çalıştığı Malatyalı Vali Yardımcısı Nihat Kaynar’ın hayatını kaybeden kayınvalidesinin cenaze törenine katıldı.

Vali Toprak, öğle namazına müteakiben Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığına defnedilen Resmiye Saraçoğlu’nun ve İzmir Vali Yardımcısı Nihat Kaynar’ın yakınlarına taziyelerini iletti.

Cenaze törenine Vali Toprak ile birlikte Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Fotoğraf bu cenazeden)

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız