SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şube Açılması İçin Talep Var"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'ya gelen Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof.Dr. Orhan Kavuncu, çok sayıda ilden Türk Ocakları Şubesi'nin açılması için taleplerin olduğunu söyledi. 
 
Gelecek yıl Türk Ocakları'nın kuruluşunun 100.yıldönümü olduğunu belirten Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof.Dr. Orhan Kavuncu, "Şu an 78 şubemiz var. Şube sayısını bizim şube açma şartlarına uygun olarak artırmayı arzu ediyoruz. Bu noktada sevindirici gelişmelerde var. Van'da Türk Ocağı Şubesi'ni açmak için bize müracaat eden iki ayrı grup var. Ağrı ve Muş'tan şube açmak için temenni ve teklifler geldi. Biz de arkadaşlara çalışmalarını söyledik. Batman'da bir grup çalışmalarını devam ettiriyor. Erzincan'da çalışmalar var. Türkiye'nin birlik ve beraberliği noktasında Türk kimliğinin bir etnik kimlik değil, bir üst kimlik olduğu, Anadolu insanın tamamını bu kimliği benimsediği noktasında sevindirici bir gelişme olarak biz bunu değerlendiriyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini arzu eden, Türkiye'de yeni bir medeniyetin yükselmesini arzu eden insanlar Türk Ocaklarına gelsin buyursunlar. Hangi etnik gruptan olursa olsun hangi siyasi partiden olursa olsun Türkiye'de birlik ve beraberlikten yana olan, Türkiye'de tekrar bir medeniyetin yükselmesini arzu eden herkes kendisini Türk Ocaklı sayabilir." dedi. 
 
Kavuncu, daha sonra Türk Ocakları Malatya Şubesi'nin organize ettiği iftar yemeğine katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız