SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şube Binası Belediyeye

A- A+ PAYLAŞ
 
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte kentin sorunlarının çözümü için Ankara'daki kurumlara ziyaretlerde bulundu. 
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevi için hayırlı olsun dileğinde bulundu. TBMM'de yapılan ziyaretin ardından Milletvekili Mücahit Fındıklı ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Enerji Planlama Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanlığı'nda bir koordinasyon toplantısına katıldı. EPDK Başkanı Hasan Köktaş ve Başkan Yardımcısı Vedat Gün'ün de hazır bulunduğu toplantıda, özel bir elektrik firmasının yetkilileri de yer aldı. Toplantıda enerji şirketlerinin belediye hizmetlerine ayak uydurması için ortak bir çalışma yürütülmesi noktasında mutabakata varıldı. EPDK Başkan Yardımcısı Vedat Gün, mevzuattan kaynaklanan gecikme ve eksikliklerle ilgili gerekli desteği sağlayacaklarını söyledi. 
 
Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha sonra Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan'ı ziyaret etti. Karayolları Genel Müdürü ile yapılan görüşmede İstasyon Kavşağı Projesi'nin nihai durumunun karara bağlanması konuşuldu. Görüşmede 2. Ordu Karargahı karşısında bulunan Karayolları Şube Şefliği binasının belediyeye devri ile ilgili protokol metni üzerinde mutabakata varılırken, ayrıca Kuzey Çevre yolundaki çalışmalar da ele alındı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız