SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suç Duyurusunda Bulunacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:19:20
'Suç Duyurusunda Bulunacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Türk Büro Sendikası Malatya Şubesi üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü önünde eylem yaptı.

Türk Büro Sendikası Malatya Şubesi üyeleri tarafından gerçekleştirilen eylemde konuşan Türk Büro Sendikası Malatya Şubesi Başkanı Emin Göktaş, "SGK İl Müdürlüğü'ndeki ayrımcılığı, keyfi uygulamaları ve meydana getirilen huzursuzluğu protesto etmek için toplandık" dedi. Göktaş şöyle devam etti:

"Yıllarını bu kuruma hizmet etmekle geçirmiş ve kendi alanlarında başarılı personellerin sendika ayrımcılığı yapılarak yerlerinin değiştirilmesinin, onların huzursuz edilmesinin size ne kazandırdığını öğrenmek istiyoruz. Bu insanların gururları ile oynamak hiç kimsenin haddi değildir. Eğer bu haksızlığa uğrayanlar sessiz kalıyorlarsa bu onların aile ve devlet terbiyesindendir" dedi.

Göktaş, Malatya Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacaklarını kaydederek, “Türkiye Kamu-Sen olarak elimizde yeterince delil ve belge bulunmaktadır. Bu şekilde, sendikalar arasında ayrım yaparak kanunu çiğneyenler hakkında elimizdeki belgelerle cumhuriyet savcılığına başvuracağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız