SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suç Makinesi' Taksi Kaçırdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:17:46
'Suç Makinesi' Taksi Kaçırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  sabah müşteri olarak bindiği taksiyi çalan hırsızlık şüphelisi,  Doğanşehir'de yakalandı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 ayrı suçtan arandığı ortaya çıkan hırsızlık şüphelisinin 70 ayrı suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi. 

TAKSİYİ ALIP KAÇTI 

Olay, sabah saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre; il merkezinde taksiye binen M.Ö.,  taksi sürücüsü Ö.D.’ye, “Taştepe Mahallesine gideceğini” söyledi. Bunun üzerine taksi Taştepe Mahallesinde verilen adresin önüne gelerek durdu. Taksiden inen M.Ö.,  sürücüye, “Para evde gel vereyim” dedi.  Ticari taksiden inen sürücü Ö.D., birkaç adım yürüdüğünde, aniden geri dönen M.Ö., çalışır vaziyetteki ticari taksiye binerek aracı kaçırdı. 

SÜRGÜ’DE YAKALANDI

Taksi sürücüsü Ö.D.’nin ihbarı üzerine Asayiş Şubesi ekipleri çalınan taksiyi bulmak için şehir merkezinde arama çalışmalarını başlatırken, aracın il dışına çıkartılma ihtimali üzerine çevre illerin güzergahlarındaki trafik ekipleri ile jandarma ekiplerini de bilgilendirdi.

Çaldığı taksi ile Doğanşehir’in Sürgü Mahallesinde Adıyaman yolu güzergahında seyir halinde olduğu belirlenen M.Ö., trafik ekipleri ve jandarma ekiplerince durdurularak gözaltına alındı. M.Ö.’nün yapılan kontrolünde alkollü olduğu tespit edilince alkolü araç kullanmaktan da işlem yapılarak Asayiş Şubesi ekiplerine teslim edildi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 

Malatya’ya getirilen M.Ö.  Asayiş Şubesinde sorgusu yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, M.Ö.’nün yapılan incelemesinde kesinleşmiş hapis cezaları ile birlikte 9 ayrı suçtan da arandığı belirlenirken, toplam 70 ayrı suçtan da kaydı bulunduğu öğrenildi.

EVDEN HIRSIZLIK YAPTI, TUTUKLANDI

Bu arada, merkez Başharık Mahallesinde bir evden hırsızlık yapan şüpheli de tutuklandı. Başharık Mahallesinde bir eve girerek bir miktar para çaldığı belirlenen M.T. adlı şahıs, Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şubesindeki sorgusunun ardından Adliyeye sevk edilen M.T., tutuklanarak cezaevine konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız