SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suç Örgütü' Operasyonunda 2 Şüpheliye Tutuklama

0
Güncellendi - 2017-11-16 05:57:49
'Suç Örgütü' Operasyonunda 2 Şüpheliye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 26 Temmuz 2017'de ihale anlaşmazlığı sonucu meydana geldiği öne sürülen ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan olayla ilgili "Suç örgütü" suçlamasıyla gerçekleştirilen operasyonda yakalananlardan 2 kişi tutuklandı. Böylece, cinayete ilişkin soruşturmada tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Olay, 26 Temmuz 2017 günü öğle saatlerinde İnönü Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana gelmişti. İki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. Olayda Mehmet Yiğit hayatını kaybederken, yanında bulunan Hakan Sürmeli ise ağır yaralanmıştı. Olayda Mustafa Canset adlı şahıs ise ayağından hafif yaralanmıştı.

Cinayet sonrasında yürütülen soruşturma sonucunda yakalanan Sayit N. ve Mustafa C. adlı şüpheliler daha önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Emniyet KOM Şubesi ve Asayiş Şubesi ekiplerince ortak yürütülen “suç örgütü” soruşturması kapsamında 11’i Malatya’da 1’i ise Ankara’da olmak üzere toplam 12 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Operasyonsonucunda ifadeleri tamamlanan  şüphelilerden 8’i Adliyeye gönderildi.  Savcılıktaki ifadelerinin ardından Malatya Sulh Ceza Hakimliği'ne sevkedilen şüphelilerden Oğuz Y. ile  Yılmaz  D. hakkında tutuklama kararı verilirken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız