SON DAKİKA
SON DEPREMLER

22 Silah Ele Geçti, 25 Eylemleri Var..

0
Güncellendi - 2016-05-02 23:07:59
22 Silah Ele Geçti, 25 Eylemleri Var..
A- A+ PAYLAŞ

  • Polis'ten, suç örgütü operasyonu açıklaması..  25 eylem var, 8'i tutuklandı, 18 tabanca, 4 tüfek, kelepçe ele geçti..

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve toplam tutuklu sayısı 8'e yükselen operasyonla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, örgütün 25 eyleminin saptandığı, bugüne kadar ki operasyonlarda 18 ruhsatsız tabanca, 4 pompalı tüfek ve 1 demir kelepçenin ele geçirildiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İlimiz genelinde çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Soruşturma kapsamında suç örgütünün İlimiz genelinde toplam 25 eylemi tespit ve teyit edilmiş, soruşturma devam ettiği süre içerisinde olaylara karışan 5 şüpheli tutuklanarak İlimiz kapalı cezaevine konulmuştur.

26.04.2016 tarihinde Malatya, Mersin ve Bursa illerinde 15 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda; Mersin ilinde 1, Bursa ilinde 1 ve Malatya ilinde 14 olmak üzere toplam 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Bugüne kadar gerçekleştirilen eylemlerde ve operasyon kapsamında yapılan aramalarda, toplam 18 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 339 adet mermi, 4 adet pompalı tüfek, 59 adet av tüfeği kartuşu ve 1 adet demir kelepçe, 127 adet kovan, 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.

Bu kapsamda gözaltına alınarak 29.04.2016 tarihinde adli mercilere sevk edilen 10 şüpheliden 3’ü tutuklanmış, 7 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.

Yürütülen planlı operasyon neticesinde bugüne kadar yapılan çalışmalarda cezaevindeki 5 tutuklu ile beraber tutuklu sayısı 8’e çıkmıştır.

Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde kaçakçılık olaylarına yönelik mücadelede halkımızın desteği her geçen gün daha da önem arz etmekle birlikte bu mücadele kapsamında yardımcı olmak isteyen herkesin 155 Polis İmdat hattı ile birlikte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmakta olan 0422 322 31 12 numaralı telefonu ile irtibat kurmaları hususu; kamuoyunun bilgisine sunulur."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

suçörgütü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • HATİCE (7 yıl önce)
    bunlarda ayrı bir dava ALLAH islah etsin her silah ıkı can ölen de öldürende silah cezası agırlassa daha iyi olabılır tabı kı büyüklerimiz düşünecektır. SU arkada kalan bu tıp insanları da almaları gerek polisin alıpta savcının bırakmaması gerek yazık ya anneleri ne haldedir
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    cok sukur poliste var mis malatyada
    0
    0
    Yanıtla