SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçatı Kan Gölü!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, ölü sayısı, yaralılardan 24 yaşındaki Ali Zeren'in de hastanede ölümüyle 9'a çıktı. Toplam 11 yaralının Malatya'daki hastanelerde tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, kaza 15.00 sıralarında Malatya-Doğanşehir Karayolu'nun 40. kilometresi Suçatı mevkiinde meydana geldi. Yağışlı bir hava ve kayganlaşan yolda Erdal Dağoğlu yönetimindeki 23 K 0559 plakalı tüp yüklü kamyon ile İsmail Uyanık yönetimindeki 02 D 5076 plakalı minibüs çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre minibüs sürücüsü İsmail Uyanık ile birlikte Mustafa Çetin, Mehmet Sevilmez, Lütfi Sarıışık, Sabri Çağlar'ın yanı sıra kimlikleri tespit edilemeyen biri bayan, biri erkek ve bir de çocuk olmak üzere toplam 8 kişi yaşamını yitirdi.

Dilek Demir (18), Fatma Kübra Erdoğan (28), Meryem Perçem Kazıcı (20) Osman Nuri Çağlar, Mehmet Karakuş, Ali ve Mehmet Şahin, Ferhat Demir, Mehmet Polat, Ali Zeren ve Zeynep Balta ise Malatya'daki hastanelere kaldırılmışlardı.

Hastanede tedavi edilmekte olan yaralılardan Ali Zeren'in 22.30 sıralarında yaşamını yitirmesiyle, kazadaki ölü sayısı 9'a yükseldi.

Kazayı yara almadan atlatan ve şoka girdiği öğrenilen kamyon sürücüsü Erdal Dağoğlu'nun ise gözaltında olduğu öğrenildi.

Öte yandan yaralılardan bazılarının asker olduğu, ölenler arasında öğrencilerin de bulunduğu ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız