SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçlamaya Yanıt Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un internet sitesinde, stad için verdiği rulo reklamın 20 bin YTL’lik bedelini hala ödemediği iddiasıyla “teşhir” edilen Mustafa Korkmaz, bu duruma tepki gösterip karşı suçlamalarda bulundu. Bu arada kulübün sitesinde bu kez kulübe yardım ettiği gerekçesiyle işadamı Sabri Özel’e teşekkür edildi.

KORKMAZ’IN YANITI..
Malatyaspor Kulübü’nün sitesinde reklam bedelini ödememekle suçlanan Korkmaz, basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, geçtiğimiz Haziran ayındaki kongrede Necip Olgun listesinde yeraldığını hatırlattıktan sonra, “Muhalif yönetimde yeralan bir Malatyalı olarak, Malatyaspor’a katkı amacıyla bir centilmenlik olması hasebiyle ve örnek olmasını umarak İnönü Stadına reklam verdik. Bununla da yetinmeyerek, Malatyaspor’un Türk Telekom deplasman giderlerini karşıladım. Bu deplasman giderinin bütün dekontları mevcuttur, paralar yönetici Fahri Kara’nın firmasına ait resmi hesaplara aktarılmıştır. “ dedi.

Korkmaz, yazılı açıklamasında, bir yöneticinin her ortamda kendisiyle ilgili ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek, “Bu malum kişinin Malatyaspora bugüne kadar ne verdiğini kaç parasının Malatyaspor kasasına girdiğini merak ediyorum. Veya saha kenarındaki firma reklamları olan yöneticilerin kulübe yönetimden dolayı değil sadece reklam karşılığı olarak ne kadar verdiklerini açıklamalarını istiyorum. O zaman kamuoyu Malatyasporu kimlerin kullandığını gayet iyi anlayacaktır. Veya hangi yöneticinin hangi deplasman giderlerini karşıladıklarını lütfen kamuoyuna açıklasınlarki ,kamuoyu kimin Malatyasporlu kimin değil,olduğunu kamuoyunun izanına bırakıyorum.

Malatyaspor yönetiminin de bir yıldır internet sitelerinde yapmış oldukları gece ile alakalı olarak ,veya dönem içerisinde Malatyaspora maddi destekte bulunma sözü veren Malatyamızı bugüne kadar hiçbir zaman yanlız bırakmayarak büyük fedekarlıklarda bulunan işadamlarımızı ve istanbul’daki bizi gururla temsil eden belediye başkanlarımızı ve bürokratlarımızın isimlerini tek tek kamuoyuna deklare ederek .verdi-vermedi gibi aşağılayıcı tavırlar içine girmesi bütün bu insanları üzmüş ve küstürmüştür.

Buna istinaden hangi yönetici bundan sonra Malatyalı işadamlarından Malatyaspor için yardım talebinde bulunacak doğrusu merak ediyorum.Hangi cesaretle yardım gecesi düzenleyecek,ve bu isimleri zikredilen insanlar nasıl gelecek hangi vaadle gelecek merak ediyorum.”dedi.

ÖZEL’E TEŞEKKÜR..
Öte yandan, bir süre önce kulüp binasında Başkan Haşim Karadağ’ın basın toplantısında hazır bulunan, geçen yıl Haziran ayındaki kongrede, 100 bin dolar yardımda bulunacağı sözü ile ilgili tartışmalara değinip, bunu iddia edildiği şekilde söylemediğini öne süren, daha sonra “kim seçilirse 100 bin dolar vereceğini söylediği” şeklinde anlaşılan kongre konuşması malatyahaber’de yayınlanan işadamı Sabri Özel’e ise kulüp internet sitesinde teşekkür edildi.

Teşekkür yazısında “Eski Yönetim Kurulu üyesi değerli iş adamımız her zaman maddi manevi Malatyaspor'dan desteklerini esirgemeyen Sn. Sabri Özel, Kulübümüze Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken yapmış olduğu maddi desteğinden ötürü Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi iletiriz.”denildi.

Özel’in, "100 bin dolar" konusundaki iddiasını dile getirdiği, "önüme kaset koysunlar" dediği açıklamasının ardından, söz konusu konuşması bant çözümü olarak malatyahaber.com'da yayınlanmıştı. Bu iddia ve yayınlardan bir süre sonra kulüp internet sitesinde Özel'e teşekkür edilirken, kulübe ne zaman ve ne kadar maddi destek yaptığı yolunda ise bir bilgi verilmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız