SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Suçlu Benim!..'

A- A+ PAYLAŞ

Konak Kasabası’nın merkeze bağlanması kararı karşısında vatandaşların tepkileri artarak devam ederken Konak'ın AKP'li Belediye Başkanı Kadir Mutlu konu hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Kadir Mutlu Konak Kasabasının artık Malatya’nın bir mahallesi olduğunu belirterek, bu duruma kendisinin de üzüldüğünü belirtti. Konak Kasabasının Malatya’ya bağlanmasının durdurmak için itiraz etmeme nedenini “Partiye hoş görünme” olarak açıklayan Başkan Mutlu “Suçlu Benim” dedi.

Bu aşamadan sonra “son çırpınış olarak” Ankara’ya gidip Danıştay’a başvurduğunu söyleyen Başkan Mutlu sonucun değişmediğini söyledi.

Konak Kasabası Belediye Başkanı Kadir Mutlu’nun yazılı olarak yaptığı basın açıklamasının tam metni aşağıdadır:

“Sevgili Kardeşlerim; TBMM’nin çıkardığı bir yasayla ilk kademe belediyeleri kapsamında Konak Belediyesi Malatya Belediye Meclisinin 11. Maddeye dayanarak aldığı bir karar sonucu merkezin bir mahallesi konumuna gelmiştir.

Konak halkının çoğununda merkeze bağlanmasını istemediği gibi bende bu sonuçtaki bir bağlanma durumunu istemiyor olmama rağmen bağlanmıştır.Bu durumda biz yani Orduzu ve Hanımın Çiftliği Belediye başkanları ile birlikte hareket ederek, partiye hoş görünme uğruna itirazda bulunmadık.

Ancak sözü edilen beldelerde bir muhtar ve bir vatandaşın itirazı gibi bir itirazımız olmadı. Burada suçlu benim çünkü birilerinin aracılığıyla ile itirazı düşünmedim ve bu durum beni üzmekte ve de son çırpınışta da olsa Ankara’ya gidip Danıştay’a başvurduk. Tüm Milletvekilleri ile iletişimi sağladık ama sonuç değişmedi. Tabii herkes bir şeyler söylüyor haklı olarak bundan sonra yapılacak bir şey olmadığı için teessürümü söylemekten başka bir şey bulamıyorum. Son çabalarımız esnasında bize yardımcı olmak isteyen Mustafa Yılmaz abime , Mustafa Çiçek kardeşime, Muhtar kardeşlerime ve aklıma gelmeyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim.”

KAYNAK: Eren KARABULUT- konakhaber.org

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız