SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçlular Elektronik Kartpostalla Aranıyor

0
Güncellendi - 2017-08-05 04:10:22
Suçlular Elektronik Kartpostalla Aranıyor
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Polis Ofisi Europol, en çok aranılan suçluların yakalanması için ilginç kampanya gerçekleştirerek, suçları elektronik kartpostalla aramaya başladı.

Europol en çok aranılan suçluların yakalanması için ilginç kampanya gerçekleştirerek suçluların arandığı ülkelerin turistik özellikleri resmedildiği elektronik kartpostalla suçluları aramaya başladı. Europol'un internet sitesinde yer alan kartpostallarda, şüphelinin arandığı ülkenin turistik özellikleri resmediliyor ve şüpheliye geri dönmesi için hazırlanan mesajlar yer alıyor.

Europol, kendi internet sitesinden yayınladığı Eyfel Kulesi'nin yer aldığı elektronik kartpostalla kaçak suçlu Faruk Hachi'ye "Sevgili Faruk, tatlı Fransa'da hayatın daha güzel olduğunu biliyorsundur. Umuyoruz ki bize tekrar döneceksin. Özledik seni. İmza: polis" mesajına yer verdi.

Öte yandan terörle mücadele kapsamında Ocak 2016'da yakalanan 36 kişiden 11'i halkın verdiği bilgiler sayesinde bulunmuştu.

Paris, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız