SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sucu Başkan Yardımcısı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Genel Merkezi 8. Bölge Sorumlusu ve Genel Saymanı olan Dursun Cumali Sucu, TFFHGD Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

TFFHGD Genel Merkezi'nin İstanbul'da yaptığı toplantı sonrası kendisine verilen yeni görevi değerlendiren Sucu, "Genel merkez olarak yönetim kurulu toplantısı vardı. Türkiye genelinde bütün şube başkanları İstanbul'da bir araya geldi. Yaklaşık 3 gün boyunca Türk futbol hakemlerinin sorunları konusunda bir çalışma yaptık ve daha sonra yeni bir oluşum yapıldı. Selçuk Dereli Başkanlığında oluşturulan yeni oluşumda bana da görev verildi. Üç genel başkan yardımcısından biri oldum. Daha önceden de burada görevim vardı. Yapılan değerlendirmede de bana yeni görev verildi" diye konuştu.

Bundan sonra da Türk futbol hakemliğinin ileriye gitmesi için çalışacaklarını da kaydeden Sucu, "Yapılan toplantıda da iyi bir diyalog oluşturuldu. Ben de gerek Türk futbol hakemliği, gerekse Malatya futbol hakemliği için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

Türkiye'de bulunan bütün hakem ve gözlemcilerin TFFHGD'ye bağlı olduğunu hatırlatan Sucu, Selçuk Dereli başkanlığında oluşan yeni görev dağılımı şöyle açıkladı:

"Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Selçuk Dereli, Başkan Vekili Bülent Demirlenk, Genel Başkan Yardımcısı, Dursun Sucu, Bülent Yıldırım, Cüneyt Çakır, Genel Sekreter Basın Sözcüsü ve Hukuk Danışmanı Av. Yusuf Murat Söylemez, Genel Sekreter Yardımcısı, Yıldıray Arslan, Genel Sayman, M. Hüseyin Kalafatoğlu, Genel Sayman Yardımcısı, M. Çetin Sarıgül, Amatör İşler Kurulu Temsilcisi, Mevlüt Yerli, Üyeler, Metin Karaslan, Kadir Özdemir, Aytekin Durmaz, Vedat Yüksel, Hüseyin Gökçek, Genel Merkez Müdürü, Kemalettin Bayar, Genel Merkez Personeli, Sezai Gürel."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız