SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sucu, TFFHGD Genel Başkanı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Bülent Demirlek işlerinin yoğunluğu nedeniyle genel başkanlık görevinden istifa etti. Yönetim kurulu yaptığı toplantıda yeni genel başkanın hemşehrimiz olan Dursun Cumali Sucu olduğuna karar verdi. Demirlek ise başkan yardımcısı olarak görevine devam edecek.

DURSUN CUMALİ SUCU KİMDİR?
15 yıl amatör ve profesyonel futbol oynadı. 1985 yılında hakemliğe başladı ve 14 yıl hakemlik yaptı. 2 A ligi hakemi iken 2000 yılında hakemliği bıraktı.

*Hakemlik yaptığı dönemde 8 yıl TFFHGD Malatya Şube Başkanlığı yaptı.
* Hakemliği bıraktıktan sonra 5 yıl Malatya İl Hakem Kurulu Başkanlığı yaptı.
* İl Hakem Kurulu Başkanı iken Ufuk ÖZERTEN ve Sabri ÇELİK başkanlığındaki MHK’larında yedek üye olarak görev aldı..
* Mustafa ÇULCU Başkanlığında TFFHGD Genel Merkezinde asil üye ve 8.Bölge sorumluluğu,
* Hilmi OK başkanlığında GTK’da asil üye ve 8.Bölge sorumluluğu,
* Selçuk DERELİ başkanlığında TFFHGD genel merkezinde asil üye ve 8. Bölge sorumluluğu,
* Mevlüt GÜZEL başkanlığındaki GTK’da asil üye ve 8.Bölge sorumluluğu görevlerinde bulundu.
* Dursun Cumali Sucu, Yaklaşık kırk yıldır bir fiil futbolun içinde futbolculuk, hakemlik, gözlemcilik ve kurulların her kademesinde görev aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız