SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sucu Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Vefat eden, Malatya Muhtarlar Derneği eski başkanlarından Hacı Bayram Sucu Cuma günü toprağa verildi. Bu arada, Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek'in eşi vefat etti.

SUCU TOPRAĞA VERİLDİ..
İlyas Mahallesi eski muhtarlığı görevinin yanı sıra Malatya Belediyesi Su İşletmesi'nden emekli olan Hacı Sucu (76), 1986-1990 yılları arasında da Muhtarlar Derneği Başkanlığı yapmıştı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kalp rahatsızlığından tedavi görürken vefat eden Hacı Sucu'nun cenaze namazı, Şehir Mezarlığı'nda Cuma namazını müteakiben kılındı ve burada defnedildi.

Cenaze namazına, , Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Belediyesi eski başkanları Seyhan Semercioğlu ve Cemal Akın, spor taban birliklerinin başkan ve temsilcileri, bazı sivil toplum ve mesleki teşekkül kuruluşu temsilcileri, bazı parti başkan ve yöneticileri ile kalabalık vatandaş katıldı.

Sucu ile birlikte, Fatma Çakır, Süheyla Baktimer ve Mustafa Koç'un de cenaze namazı kılındı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği genel başkanı Dursun Cumali Sucu'nun da ağabeyi olan Hacı Sucu, belediyeden emekli olduktan sonra bir otobüs firmasında müdürlük görevinde de bulunmuştu.

DERNEK'İN EŞİ..
Bu arada Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube başkanı olan hayırsever işadamı Ekrem Dernek'in eşi Mine Dernek Ankara'da vefat etti.

Mine Dernek'in cenazesi, 1 Ocak Cumartesi günü Ankara Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Cebesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız