SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçun Önlenmesi İçin Anket

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde anket yapan Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların önerisini dikkate alarak, suça eğilimi azaltmayı planlıyor.

Doğanşehir Emniyet Müdürü Ömer Kılıç, yaptığı açıklamada, amaçlarının suçluya ceza verdirmek olmadığını, suçu önlemek olduğunu belirtti. Kılıç, “Biz toplum destekli polisi vatandaşımıza anlattık, toplantılar yaptık. Polis memurlarımız izin günlerinde vatandaşla birebir görüşerek fikir alış verinde bulunuyorlar, yakınlaşma sağlıyorlar. Bu vesile ile suça eğilimli olan vatandaşlarımızı bulup sorunlarını birebir konuşarak gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Ömer Kılıç, "Hedefimiz toplumu bilinçlendirerek, suça eğilimi azaltmak olmalı. Polis halkla ilişkiler isimli 14 sorudan oluşan anketi 400 esnafımıza dağıttık. Bu anketlerde isim yoktur. Vatandaş her türlü fikrini yazabilir. Bu anketler çalışmalarımızda bize rehberlik yapacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız