SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suçüstü Yakalandılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobillerden teyp çalan 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Cezmi Kartay Caddesi'nde bir otomobilin camını kırarak içerisine giren A.K (21) ve İ.Ö (22) isimli şahıslar bir süre otomobil ile dolaştıktan sonra oto teybini çalarak kaçtı. Aynı şahıslar daha sonra Cevherizade Mahallesi'nde bir aracın içerisine girerek, oto teybini çalmak istedi ancak, polis ekipleri şahısları fark etti. Olay yerinden kaçarak uzaklaşmaya çalışan A.K ve İ.Ö kıskıvrak yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Şubesi ekiplerince göz altına alınan şahıslar, işlemleri yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi.

DİĞER OLAYLAR..
Polise başvuran 20 yaşındaki S.Ş. adlı bayan, çarşıdan bindiği belediye otobüsüyle giderken Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında montunun cebindeki cep telefonunun çalındığını fark ettiğini bildirdi ve hırsızın yakalanmasını istedi.

Samanlı Mahallesi’nde 37 yaşındaki A.S.’ye ait eve giren hırsız, 80 YTL para ile altın set zinciri çaldı.

İnönü Caddesi’ndeki bir mağazaya müşteri olarak gelip, denemek için yanına aldığı hırkayı kabinde giyip üstüne de montunu giyen 23 yaşındaki U.D.G. adlı şahsın, işyerinden çıkarken çalışanlarca yakalandığı, işyeri müdürü 41 yaşındaki H.Ş.’nin şikayetçi olmadığı, şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Orduzu Çarşıbaşı’nda 78 yaşındaki M.A.’ya ait bahçe içerisindeki depo kısmından 1 bakır kazan, 100 kilo kayısı çekirdeğinin çalındığı, olay gecesi bahçesinin önünde plakasını polise bildirdiği bir araca çuval yüklendiğinin görüldüğü, bu otodakilerin zanlı olarak arandığı bildirildi.

Selçuklu Mahallesi’nde park halinde olan 54 yaşındaki H.F.’ye ait park halindeki aracın yedek tekeri çalındı.

Çöşnük Mahallesi’nde 55 yaşındaki E.E.’ye ait depodan 100 kilo petek balın çalındığı bildirildi.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde 30 yaşındaki K.B.’ye ait evden 1 altın künye, 2 küpe, 1 ince zincir, 160 YTL para çalındığı belirlendi.

Karakavak Mahallesi Bahçelievler Caddesi’nde O.A.’ya ait işyerinin giriş kapı kilidinin sökülerek girildiği, ancak işyeri sahibi bulunamadığı için çalınan bir şey olup olmadığı konusunda bir saptama yapılamadığı öğrenildi.

Darende ilçesi’ndeki Spor Salonu inşaatında sıhhi tesisat işini yapan 36 yaşındaki M.Y.’nin kazan dairesine kilitlediği 5 bin YTL değerindeki tesisat malzemesi çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız