SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şükran Borcu Var'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarını mahalle gezileri ve kuruluş ziyaretleriyle sürdürüyor.

Çakır'ın son çalışma ve ziyaretlerine ilişkin olarak partiden yayınlanan bülten şöyle:

"* Kışla caddesi esnaf ziyareti
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır esnaf ziyaretlerinde yoğun ilgi ve destek görüyor. Dün kışla caddesi esnaflarını ziyaret eden Çakır, projelerini anlatarak destek istedi.

* Demir yol iş sendikası ziyaret
Daha sonra Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır Demir yol iş sendikası Nurettin Öndeş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Nurettin Öndeş: bir kitle örgütü olarak bizleri ziyaret etmeniz bizleri memnun etmiştir. Yapılan çalışmalarda ve projelerde yarınlar düşünülerek, hareket edilmesi gerekmektedir.

Ahmet Çakır: plan ve projelerimizi gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için gerçekleştireceğiz dedi. Üç aylık, altı aylık, yıllık olmak üzere acil ve uzun vadeli zaman dilimlerinde çalışma ve planlamalarımızı öncelik sırasına göre gerçekleştireceğiz.

* Sancaktar ve Çöşnük Mahallesi mahalle toplantısı
Ahmet Çakır;
—Anlayışımız “insanı yaşat ki devlet yaşasın”
— İnsanlar arasında kutuplaşmayı sağlayacak söylemlerden uzak durmamız lazım
— Güney ve kuzey kuşak yollarını iki yıl içerisinde hayata geçireceğiz

Mustafa Şahin;
—Bazı adayların partileri ile kan uyuşmazlığı var
—Yapılan anketlerde en yakın partiye % 20 fark atıyoruz
—Bana başbakanlığı verseler misyonumdan vazgeçmem

Öznur Çalık;
—Bu milet biliyor ki, ak parti ile uğraşan birçok şer odakları var
—Bazı partilerin yaptığı mitingler, bizim mahalle toplantılarımız kadar yok

İlk olarak sancaktar mahallesinde daha sonra Çöşnük mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilli Öznur Çalık, Ak Parti il başkanı Mustafa Şahin ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

Coşkulu kalabalık tarafından havai fişek ve volkanlarla her geçen gün şenlenen mahalle toplantılarında çocuklar Ahmet Çakır’dan mahallelerine futbol sahası yapılmasını istedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; İftiralarla karalamalarla bir makama geleceksem Allah nasip etmesin. Zira Hükümetimiz ve Başkanımız tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da hizmete ve yatırama dönüştürecek hamleleri hesaplamış, plan ve projelerini yapmış, güçlü bir kadroya ve altyapıya sahiptir.

Bizim temelimizde insana hizmet vardır. “insanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket ediyoruz. İnsanlar arasında kutuplaşmayı sağlayacak tüm eylem ve söylemlerden uzağız. Bir kişinin haksızlığa uğraması bizim uykularımızı kaçırır. Her şeyden önce hakka vereceğimiz hesabı düşünürüz.

Biz işimize bakacağız işimiz hizmet gücümüz sizlersiniz. İlk olarak idari yapılanma ile başlayacağımız çalışmalarımızı ulaşım alanında yapacağımız çalışmalar ile devam ettireceğiz. Bu bölge için ve ilimiz için çok acil kuzey ve güney kuşak yolarlını iki yıl içerisinde tamamlayacağız dedi.

Mustafa Şahin konuşmasında; Partisiyle, milletvekilleriyle, hükümetiyle uyum içinde çalışan bir Belediye Başkan Adayı varken, partisiyle kan uyuşmazlığı yaşayan bir adaydan meyve beklemeyecektir halkımız…
Bir kişi koltuk için, makam için her türlü iftira ve desiselere nasıl müsaade edebilir. Koltuk için mevki makam için çamur siyaseti değil çukur siyasetine müsaade edenleri kınıyorum. Değil belediye başkanlığı başbakanlık dahi, iftiralarla kazanılacaksa yazıklar olsun, o makama oturanlara…

AK Parti Malatya adayı Ahmet Çakır’ın kimseye diyet borcu yoktur. Ancak Malatyalılara şükran borcu vardır ve Malatya’ya hizmet etmekten başka da hiç kimseye bedel ödemeyecektir.

Yapılan anketlerde en yakın rakibimize % 20 fark attığımız çıkıyor. Malatya’mızın mahalli gücünü Hükümetimizin ve Başbakanımızın genel gücüyle birleştirip, Malatya’nın makûs tarihine son vereceğimize söz veriyoruz dedi.

Öznur Çalık konuşmasında; Türkiye`nin kalkınmasını, ilerlemesini, güçlü bir ülke haline gelmesini engellemek pahasına, gelişime ayak direyenlerin, toplumsal birlik ve bütünlüğü zedelemek isteyenlerin olduğunu ifade eden Öznur Çalık, "Özellikle böyle dönemlerde, huzurumuza, birliğimize, bütünlüğümüze kasteden şer odaklarının, fırsatı değerlendirmek amacıyla sahneye çıktıklarına şahit oluyoruz. Bu şer odakları Türkiye`yi kaosa sürüklemek, Türkiye`yi krize sürüklemek için uygun fırsat yakaladıklarını zannediyor olabilirler. Ancak şunu unutuyorlar, Türkiye, asla ve asla eski Türkiye değildir.
Bazı partilerin yaptığı mitinglerin dahi Ak Partinin yaptığı mahalle toplantıları kadar ilgi görmediğini ifade eden Çalık, bu destek sizlerden olduğu sürece kimse Türkiye’nin önünü kesemeyecektir dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız