SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şükrü Beyin Tarzı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski emniyet müdürlerinden olan AKP Yalova Milletvekili Şükrü Önder, "siyasette gençlerin önünü açmak için" yeniden aday olmayacağını ve bu nedenle başvuruda bulunmadığını bildirdi.

1998- 1999 yıllarında Malatya'da Emniyet Müdürü olarak görev yapan Şükrü Önder, dönemin Valisi Atilla Vural ile "hizmet anlayışı" açısından uyuşmadığından, "pek alışılmadık" bir şekilde önce izin alarak Malatya'dan ayrılmış, sonra da dilekçe vererek merkeze alınmasını istemiş, bu doğrultuda da merkeze alınmıştı.

Önder, 2002 genel seçimlerinde Yalova'dan AKP Milletvekili seçilerek parlamentoya girmişti.

Önder de yeni dönemde parlamentoda yer almayacağını açıkladı. Adaylık başvurusu yapmadığını belirten Önder, "Partiyi kurarken kafamdan bir dönem geçirdim. Gençlere yol açalım diye yeniden aday olmadım. Yalova'da çok genç aday var, onların siyasete girmesinden çok memnunum. 35 yıl emniyet teşkilatında üst kademede çalıştım. Malatya Emniyet Müdürü iken de kendi isteğimle ayrıldım. Örnek hareket sergilemek istedim. Bu tür makamların kalıcı olmadığını göstermek için aday olmadım. Yaklaşık 5 senedir vekillik yapıyorum, daha önce de kurucu il başkanıydım. Yeri zamanı geldiğinde çekilelim. Diğer arkadaşlar da görev alsınlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız