SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şükrü Paşa Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Balyoz şoruşturması kapsamında nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen, 2. Ordu eski komutanlarından emekli Orgeneral Şükrü Sarıışık, emekli Tümgenerel Nuri Ali Karababa ve emekli Albay Mümtaz Can tutuklanırken emekli Yüzbaşı Mehmet Ulutaş serbest bırakıldı. emekli subaylar Sarıışık, Karababa ve Can'ın "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" suçlaması ile tutuklandı.

TUTUKLANAN SARIIŞIK VE 2 EMEKLİ SUBAY CEZAEVİNDE
Balyoz şoruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Şükrü Sarıışık, emekli Tümgenerel Nuri Ali Karababa ve emekli Albay Mümtaz Can tutuklanırken emekli Yüzbaşı Mehmet Ulutaş Metris Cezaevi'nde.

Orgeneral Sarıışık, 2004- 2006 yılları arasında Malatya'da 2. Ordu Komutanı olarak görev yapmış, daha sonra atandığı Ege Ordu Komutanlığı görevinden emekli olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız