SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sükunete Suhulete İhtiyaç Var'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:41
'Sükunete Suhulete İhtiyaç Var'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Cumhurbaşkanlığı Seçim Hazırlığı bölge toplantısını Malatya'da gerçekleştirdi. 

Malatya, Adıyaman ve Tunceli’den partililerin katılımıyla Battalgazi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Veli Ağbaba, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Atilla Emek, TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Parti Meclisi Üyesi İbrahim Yener ve CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Fatma Köse'nin yanı sıra Malatya, Adıyaman ve Tunceli il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık çalışmaları kapsamında partinin bütün birimlerinin detaylı bir çalışma yürüttüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin cumhuriyetin kuruluşundan bu yana ilk kez tüm vatandaşların katılımıyla gerçekleşeceğini anımsatan Kiraz, "Ülke olarak ilk tecrübemizi edineceğiz. Bu nedenle cumhurbaşkanlığı seçimini CHP olarak çok önemsiyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise, cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle ilgili parti olarak bölge toplantılarının 9.'sunu Malatya'da yaptıklarını kaydetti.

Malatya, Adıyaman ve Tunceli illerindeki başkanlar, ilçe başkanları ve belirli kademelerdeki örgüt yöneticileriyle bir araya geldiklerini ifade eden Tezcan, "Türkiye'nin gündemi her gün hızlı bir şekilde değişiyor. Bunları birlikte takip ediyoruz. Türkiye demokrasisi sancılı günler yaşıyor. Türkiye'nin her zamankinden daha fazla demokrasiye ve özgürlüğe ihtiyacı var. Her zamankinden daha fazla sükunete ve suhulete ihtiyacı var. Her zamankinden daha fazla barışa ve kardeşliğe ihtiyacı var. Bu tabloyla cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz. Ve bu tabloda cumhurbaşkanı seçimi birilerinin siyasi kariyer planlamasına kurban edilmek isteniyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin ihtiyacı olan bir çizgide yürümek zorunda. İşte onun için Ağustos ayında sandığa gideceğiz. Ve sandıkta Türk demokrasisini, parlamenter sistemin ihtiyacı olan, o ihtiyaçla çatışmayacak, o ihtiyaçla hesaplaşmayacak; o ihtiyacı, o sistemi yok etmek üzere değil işletmek üzere, toplumsal ve siyasal dengeleri korumak ve yürütmek üzere görev yapacak bir cumhurbaşkanını birlikte seçeceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız