SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şükür Kurbanı Kestirdiler

0
Güncellendi - 2016-07-22 21:01:53
Şükür Kurbanı Kestirdiler
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz FETÖ darbesinin halk tarafından geri püskürtülmesinin ardından Malatya’da 2. Organize Sanayi bölgesinde kurbanlar kesildi, dualar edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının kalkıştığı darbe girişimi halkın dik duruşu ile bertaraf edilirken Malatya’da 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde Cuma Namazı öncesi şükür kurbanları kesildi. Böylesine büyük bir belanın ülkeden defedilmesi nedeniyle 2.OSB’deki camide Cuma namazı öncesi işadamları ve protokolünde katılımı ile dualar edildi ve çok sayıda kurban kesildi.

Burada konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Allah bir daha bu tür olayları milletimize yaşatmasın” dedi. Darbe girişiminin kahramanının millet olduğunu ifade eden Erkoç “Millet iradesini ortaya koyarak darbecilere dur dedi. Düşünün ki hiçbir dünya ülkesinde kendi uçağıyla kendi vatandaşını kendi meclisini bombalayacak kadar hainleşen bir kesim yok. Ama yüce Mevlamıza yüzbinlerce şükürler olsun ki, millet bu girişimi bertaraf etmiştir” diye konuştu.

Zamanın kardeşlik ve birlik zamanı olduğunu ifade eden Erkoç, “Bazı şeyleri geride bırakarak bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için dimdik ayakta durmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta 15 Temmuz akşamı bir grup hainin teşebbüsü ile ülkenin kurulu düzeninin değiştirilmek istendiğini ifade ederek “darbe girişiminde bulunmak isteyen bu hainleri lanetliyoruz. İnşallah bu kalkışmaya çalışanlar en ağır cezaları alacaklardır” ifadelerinde bulundu.

Milletin tek vücut olup darbe girişimine karşı durduğunu anımsatan Polat, “tankların önünde vatandaşların durması, uçakların karşısında elinde hiçbir şey olmadan 'Allahu Ekber' diyerek karşılık vermeleri bu darbeyi engellemiştir. Bu ülkede artık hiç kimse darbeye teşebbüs edemeyecektir. Çünkü bu milletin gücünü gördüler” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şükür kurbanları kesildi. Topluca dua yapılmasının ardından Cuma Namazı kılındı. Namazdan hemen sonra ise darbe girişiminde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.

iha

İŞ DÜNYASI DARBE GİRİŞİME KARŞI ŞÜKÜR KURBANLARI KESTİ (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

2.OSB CAMİİNDE CUMA NAMAZI ÖNCESİ ŞÜKÜR KURBANLARI KESİLDİ (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız