SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Su Sırası Cinayeti.. Amca Yeğenini Öldürdü

0
Güncellendi - 2018-08-17 18:01:36
Su Sırası Cinayeti.. Amca Yeğenini Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

  • Amca- yeğen arasında tarla sulama suyu sırası yüzünden çıkan tartışmada, av tüfeği ile ateş eden amca, yeğenini öldürdü.

Doğanşehir ilçesinde amca-yeğen arasında tarla sulama suyu sırası nedeniyle çıkan kavganın büyümesi üzerine av tüfeği ile ateş edilmesi sonucunda 1 kişi öldü.

Olay, akşam saatlerinde Doğanşehir ilçesine bağlı Yuvalı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, tarla sulama sırası meselesi nedeniyle Hasan Olgun (53), ile amcası Hasan Basri Olgun (57) arasında tartışma çıktı.

Su sırası yüzünde çıkan kavganın büyümesi üzerine amca Hasan Basri Olgun, av tüfeği ile yeğeni Hasan Olgun’a ateş açarak yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye giden 112 acil servis ekipleri, Hasan Olgun’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Cinayetten sonra kaçan şüpheli Hasan Basri Olgun’un yakalanması için İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı.

Soruşturma devam ediyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

AMCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN 53 YAŞINDAKİ HASAN OLGUN FOTO : İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Yalçın solak (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin hasan Amca güzel bir dost tu çevresi için faydalı biriydi. Mekanı cennet olsun inşallah. Hızır yoldasi olsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • şavke (5 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun.Toprağın bol olsun. Köyün sevilen isimlerinden biridir Hasan Olgun amcamız. Hiç kimseyle bir işi yoktur. Herkes sever sayar kendisini. Güler yüzlü dünya tatlısı bir insandı. Cinayeti işleyeni şiddetle kınıyorum.koskoca emniyet güçleri cinayeti işleyen bu adamı halen yakalayamamıştır bildiğim kadarıyla.. Emniyet güçleribiran önce cinayeti işleyen eli kanlı katili yakalamalıdır...
    0
    0
    Yanıtla
  • ugur (5 yıl önce)
    hasan amca gibi güzel bir insana nasıl bu yapılır....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Yaptığım yorumlar,kanuna,kurala uygun yorumlar,neden bir aydır,yayınlanmıyor anlayabilmiş değilim,sayın editör sebebi ne acaba bilmeden kusurmu ettik acaba,affola..................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Hemşerim,Arkadaşım,Sevdiğim İnsan Hasan abi Ölüm sana yakışmadı,AlLAH RAHMET ETSİN ÇOCUKLARINA, AİLESİNEAllah sabır versin........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (5 yıl önce)
    Hasan amcam Allah mekanını cennet eylesin. Ayrıca benim bildiğim amca yeğen değil amca çocukları diye biliyorum. Bir diğer konu ise bunu yapan nasıl daha yakalanmadı nasıl halen geziyor ortada. Devletimizin bireysel silahlanmaya da bir önlem alması gerekiyor ayrıca herkesin evinde iş yerinde belinde bi silah var şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Engint (5 yıl önce)
    Hasan abi köylüm dür adam melek gibi kimseye zararı olmayan biri allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan44 (5 yıl önce)
    Ayni durum yesilyurt gozene mahallesi degirmen basi mezrasinda var ne icme suyu ne sulama suyu var. Bahceler bu sene hic sulanmadi maskiye derdimizi anlatamiyoruz. Su yuzunden cinayet cikacak diyorum maskinin genel muduru guluyor. İcme suyu ile kacak bahce sulamasi yaparken bir cok aile icme suyu bulamiyor. Denetim yok ilgilenen yok sikayet takibi yapan yok depeden inme yonetici atanirsa boyle oluyor. Lay lay lom. Yesilyurt il genel meclis uyeleri, maski yetkileri, buyuksehir ve yesilyurt belediyesi yetkililerine duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • realist (5 yıl önce)
    Şükür bizim arapgirde içeçek su kalmadı o yüzden kavga etmiyoruz! su olmayınca yetkililerde rahat ediyor tabi aynı yöntem diğer ilçelerde de denenebilir sular kesilsin kavgalar son bulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    Dünyanın en gereksiz cinayetleri bu su kavgalari olsa gerek. Noldu simdi sulayacak bahcende kalmadi. Gir hapiste tuvaletleri sula
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Vatansever kardes aynen oyle bende mahmutlu koyundenim. Guya alisardan pompajla su verilecekti oda yalan oldu. Yaz bitti insallah kisin pompajla suyu verirler. Koylu perisan durumda birlesip cumhurbaskanina gidecegiz bayram sonu. Gorsun kendisini temsil eden vekillerin icraatlarini. Bilsin kendisinin sayesinde onlarin mecburen secildigini. Yillardir kandirilip oyaliyorlar bizleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Mahmutlu mahallesinde 50 gundur kayisiya su veremedik. Tankerlerle suluyoruz malesef. Hergun kavga gurultu kimin umrunda acaba. Yazik bu millete. Ulkede ciddi bir sorun var kur sorunu. Sunu bi atlatalim allahin izniyle. Kurumus butun agaclarin ve kurutmamak icin tankerlerle suladigim butun videolari basinla paylascam. Yazik ya kac insan olecek bu yuzden
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Yazık olmuş öfke kontrolümuz yok hakkimiza rıza gostermiyuruz bu su sorunu Doğanşehir in bir çok köyünde var.
    0
    0
    Yanıtla