SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sultansuyu Halka Açılmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iş adamı Ahmet Sarıcı, Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin halka açılmasını teklif etti. 

Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin gerek yetiştirilen yarış atları ve gerekse mesire alanları ile saklı bir değer olduğuna dikkat çeken Petrol İstasyonu sahibi Ahmet Sarıcı, “Buradaki yarış atlarını insanlarımız görmelidir. Özellikle Malatya dışından Malatya’ya gelip çalışan gerek asker ve gerekse doktorlar ile diğer önemli mevkide bulunan insanlar hafta sonlarına çocuklarıyla değerlendirebilecek yer bulmakta sıkıntı çekiyor. Halbuki, böyle tesisler halka açılsa, hafta sonları çocuklarla gidilip stres atma imkanı olur. Ayrıca burada atlara insanlarımıza binme imkanı sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.

Kendisinin at ve hayvan meraklısı olduğunu söyleyen iş adamı Ahmet Sarıcı, “Benim imkanım ve yerim var. Hayvan sevgisini çeşitli hayvanlar besleyerek gideriyorum. Ancak yeri ve imkanı olmayanlar hayvan sevgisini nasıl giderecek?”diye sordu.

Malatya’da hayvanat bahçesi bulunmamasının da büyük eksiklik olduğunu söyleyen iş adamı Ahmet Sarıcı, bu konuda ilgili ve yetkilileri göreve çağırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız